Rieel organisatieverbeteringenRieel organisatieverbeteringen
Rieel organisatieverbeteringen

Dromen zijn bedrog

Rieel-Info nummer 2017-42

Marco Borsato zingt “Dromen zijn bedrog”. En als je dat gelooft, dan kom je als secretaresse inderdaad geen stap verder. Ik vind het gezond om te dromen over de toekomst. Wat zou je graag willen? En hoe ziet jouw ideale baan eruit? Als je namelijk weet wat je wilt, dan kun je ook de stappen zetten om je droom waar te maken. Maar hoe doe je dat dan? Soms is het gemakkelijker en minder eng dan je denkt. Lees meer >>

Aanbieding van de maand: Chinese taal- en cultuurdag d.d. 26 juni 2017 

In deze training staan de belangrijkste feiten over China, de gesproken taal, de karakters, de cultuur en de manier waarop Chinezen met elkaar omgaan op het programma. Uiteraard drinken we Chinese thee en serveren we een authentieke lunch. Speciaal voor ervaren managementondersteuners als jij die voorbereid willen zijn op Chinese bezoekers bij hun bedrijf of instelling.

Deze training wordt gegeven op maandag 26 juni aanstaande van 09.30 tot 16.30 uur in Woerden.

Actie alleen geldig bij aanmelding tot en met 15 juni 2017.


Schrijf nu in en ontvang 15 procent korting!


Annemarieke Putman, managementassistente dienstleiding DROC:

Annemarieke Putman

“Tijdens een lesblok van de Secretaressehogeschool vertelde Diana over een nieuwe training die ze ging starten, de Chinese taal- & cultuurdag voor secretaresses. Ik was direct enthousiast. China is een opkomende economische grootmacht, ook bij Nederlandse bedrijven zie je steeds meer Chinese stakeholders.

Zeker voor een secretaresse is het heel handig om dan wat meer van de Chinese gebruiken en gewoontes af te weten zodat je een bezoek in goede banen kunt leiden en om te voorkomen dat er op dit gebied blunders worden gemaakt.

Voor mijzelf zie ik deze training als een extra plus op mijn cv, zeker nu ik op zoek ben naar een nieuwe baan als secretaresse/managementondersteuner op hbo-niveau voor 32-38 uur in de regio Zwolle, Apeldoorn en Deventer. Voor meer informatie bekijk eens mijn profiel op LinkedIn.

Schrijf nu in en ontvang 15 procent korting!


Nieuws voor secretaresses

Groot dictee der Nederlandse Taal stopt per direct na 26 jaar
Het Groot Dictee is jarenlang een instituut geweest, maar het heeft helaas zijn beste tijd gehad", zegt Willemijn Francissen, integraal eindredacteur kennis bij de NTR. "Er gebeurt veel met taal, bij jongeren, op sociale media. Dat zag je niet terug op tv, het dictee was archaïsch. De kijkcijfers zijn de laatste twee jaar hard gedaald: van 722.000 naar 368.000.
Bron: nu.nl

Google jaagt uitzenders stuipen op het lijf
De aandelen van Adecco en Randstad, de nummer één en twee van de wereldwijde uitzendmarkt, worden massaal van de hand gedaan na het nieuws dat de zoekmachinegigant Google zijn eigen vacaturezoekfunctie krijgt.
Bron: De Telegraaf 

Wat betekent het verdwijnen van roamingkosten
Vanaf 15 juni aanstaande worden de kosten voor bellen, sms’en en internetten in de EU-landen gelijkgesteld aan het eigen land. Dit betekent dat je je eigen bundel die je ook in Nederland gebruikt, in de Europese Unie kunt gebruiken zonder extra kosten. 
Bron: De Telegraaf

 

Rieel organisatieverbeteringen

https://www.facebook.com/rieelsecretaresses