Rieel organisatieverbeteringenRieel organisatieverbeteringen
Rieel organisatieverbeteringen


Individuele training: luxe of verstandige keuze

Rieel-Info nummer 2019-66

Secretaresses die zich willen ontwikkelen en besluiten scholing te volgen, zien vaak door de bomen het bos niet meer. Kiest u voor een meerjarige opleiding of juist voor losse trainingen? Voor klassikaal of online? Welke thema’s vindt u interessant? Gaat u voor scholing in groepsverband of kiest u voor een individueel traject? Lees meer>>

Scholing van de maand: Masterclass bij Diana

Soms zijn er situaties en dan wilt u alleen het allerbeste. Geen reguliere groepstraining, geen reguliere thema’s en geen reguliere Rieel-trainer. U wilt een individuele sessie met Diana Mouw-van Riel zelf. Iets speciaals dus. En deze speciale situatie vraagt om een speciale aanpak: een masterclass bij Diana.

Een masterclass bij Diana Mouw-van Riel is eenvoudig te regelen. Formuleer uw vraagstuk zo concreet mogelijk. Regel het vandaag nog: maak een afspraak, vraag om een vaste prijsafspraak en boek snel resultaat. 

Investeer ook in de toekomst en vul het contactformulier in!

Jeanine Plagge, managementassistente Gain West:

Jeanine Plagge

“Inmiddels werk ik al bijna 5 jaar in een ondersteunende functie en kan ik met trots zeggen dat Rieel een grote bijdrage heeft geleverd aan mijn ontwikkeling. Door de expertise en persoonlijke aanpak van Rieel krijg je meer inzicht in het secretaressevak. Geen oppervlakkige lessen zoals ik gewend ben van de meeste scholen, maar de diepte in. Leren werken en denken op hbo-niveau, je eigen manier van werken leren analyseren en leren wat bij jou als persoon past.

Tijdens een masterclass wordt niet alleen jij, maar ook jouw huidige manier van werken onder de loep genomen. Door de persoonlijke aanpak kun je plannen maken en veranderingen doorvoeren in jouw samenwerking met je manager, die door de inventarisatie van Rieel feilloos aansluit op de organisatie. Ben jij er aan toe om jezelf te ontwikkelen, dan beveel ik Rieel van harte aan!”

Investeer ook in de toekomst en vul het contactformulier in!

Nieuws voor secretaresses

Zakenreiziger mag voortaan klagen
De ANVR heeft haar voorwaarden aangepast. Door de gewijzigde voorwaarden kunnen voortaan ook zakenreizigers met hun grieven bij de commissie aankloppen. Tenminste, als de ANVR-Reis- of Boekingsvoorwaarden voor de zakenreis in kwestie van toepassing zijn. 
Bron: Rendement

Let op de regels bij het inrichten van een kantoorpand
Een kantoorpand inrichten kan niet uit de losse pols. Uw organisatie moet namelijk rekening houden met de wet- en regelgeving op dit gebied. Voor concrete regels is de arbocatalogus die binnen een sector of branche van toepassing is, een leidraad. Deze regels verwijzen vaak naar bepaalde normen, zoals de bekende NEN-normen. 
Bron: diverse media

Hr-verantwoordelijken discrimineren
Vier op de tien hr-verantwoordelijken heeft zich weleens schuldig gemaakt aan leeftijdsdiscriminatie, 12 procent van de 620 ondervraagden gaf toe weleens iemand niet uitgenodigd te hebben op basis van een buitenlands klinkende naam. Na leeftijd volgen woonplaats, foto, geslacht en afkomst als meest voorkomende redenen om iemand bij voorbaat niet uit te nodigen. 
Bron: NU.nl

 

Rieel organisatieverbeteringen

https://www.facebook.com/rieelsecretaresses