Rieel organisatieverbeteringenRieel organisatieverbeteringen
Rieel organisatieverbeteringen

Secretaresse herken je dit?

Rieel-Info nummer 2014-11

Je bent al jaren secretaresse, hebt plezier in je werk, doet je werk goed, maar weet ook dat je meer zou kunnen betekenen voor je manager. Echter het is te druk, waardoor je geen tijd hebt om je in nieuwe zaken te verdiepen. Je stelt jezelf dan ook regelmatig de vraag: kan ik aan de eisen van de nieuwe secretaresse voldoen? Vervolgens ga je weer aan het werk… 
En zo gaat het dag in, dag uit. Je neemt niet de tijd om lang genoeg bij de vraag stil te staan. Je investeert eigenlijk niet voldoende in jezelf. En dat is jammer!
Lees meer >> 

Training van de maand: “Secretaressezomerschool”

Het secretaressevak verandert. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan secretaresses. Je wilt je wel graag ontwikkelen maar niet jarenlang naar school. Rieel biedt een ideale oplossing voor secretaresses die verder willen dan hun huidige mbo-niveau: de secretaressezomerschool. Met de secretaressezomerschool verhoog je nog deze zomer jouw werk- en denkniveau van mbo via mbo+ naar hbo.

Rolien van der Laan, secretaresse RvB Bureau Jeugdzorg:

Rolien van der laan

“Ik merk dat het secretaressevak aan het verschuiven is en dat er andere eisen worden gesteld. Door een hbo-opleiding te volgen heb ik meer inzicht gekregen in de vele aspecten binnen organisaties. Wat ga jij doen om in jezelf te investeren?”

Diana van Riel, trainer/eigenaar Rieel:

Diana van Riel

“Ik ben vaak aangenaam verrast door het niveau van secretaresses. Het is erg jammer dat deze kwaliteit niet uit de cv blijkt. Dit was voor mij reden om de secretaressezomerschool op hbo-niveau te ontwikkelen.”

Secretaresse op internet

Google koopt vertaalapp
Stel een bron- en doeltaal in, maak een foto van de te vertalen tekst en Word Lens vertaalt het voor je.
Bron: Secretaresse.blog.nl

Bericht van secretaresse
Waarom secretaresse zijn zo'n prachtig vak is? Je bent gewoon echt belangrijk! #sparren #waarnemen #overzicht #organiseren #trotsophetvak
Bron: Twitter

Rieel-secretaresses op Facebook
Like facebook.com/rieelsecretaresses en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 

 

Rieel organisatieverbeteringen