Rieel organisatieverbeteringenRieel organisatieverbeteringen
Rieel organisatieverbeteringen

Secretaressehumor

Rieel-Info nummer 2014-12

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Hoe goed je ook oplet, hoe secuur je ook werkt als secretaresse, 100% foutloos is en blijft lastig. Eind juni verstuurde ik een grote e-mailing. Op die dag bleken veel secretaresses afwezig te zijn. Binnen enkele minuten zat mijn postvak in helemaal vol met berichten van de automatische  afwezigheidsassistent. Vaak krijg je dan een saaie tekst en soms ….
Lees meer >> 

"Secretaressezomerschool, van mbo+ naar hbo”

Deze week start Rieel met de secretaressezomerschool. Secretaresses kunnen hierbij het niveau verhogen van mbo via mbo+ naar hbo. Heb jij al verschillende opleidingen gevolgd en heeft het hele traject daarom onvoldoende toegevoegde waarde? Volg dan een deel van het traject, bijvoorbeeld alleen het deel van mbo+ naar hbo. Verhoog nog deze zomer jouw werk- en denkniveau met de secretaressezomerschool en sluit dit af met een hbo-certificaat. 

Schrijf je direct in!

Jane Marengo, werkzoekend secretaresse Amsterdam:

Jane Marengo

“Ik ben op zoek naar een nieuwe baan. Zoals vermeld in het secretaresseblad Pumps heb ik gekozen voor deelname aan de secretaresseschool van Rieel om mijn kansen op de arbeidsmarkt te verhogen.”

Nicoline Edelman, werkzoekend secretaresse Odijk:

Nicoline Edelman

“Mijn omgeving reageerde met verbazing op mijn deelname aan de secretaressezomerschool van Rieel omdat ik al een gedegen opleiding heb. Maar ik vind dat je als secretaresse tegenwoordig echt hbo nodig hebt.”

Secretaresse op internet

Gelezen op Twitter - hoe denk jij hierover?
Downgrading takenpakket #secretaresse nodig om kwaliteit en leverbetrouwbaarheid te verhogen en kosten te verlagen. #organisatieontwikkeling.

Secretaresses bij incidenten vaak 'vogelvrij'
"In toenemende mate beginnen de vele schandalen in het bedrijfsleven en bij grote publieke instellingen terug te slaan op de secretaresse", aldus directeur Miranda van Mondfrans van Pro Assistance.
Bron: Het Financieele Dagblad

Belang van foutloos schrijven
Een brief vol schrijffouten uitbrengen terwijl je minister van onderwijs bent. Dat is in Duitsland gebeurd. En de pers was meedogenloos.
Bron: Secretaresse.blog.nl

 

Rieel organisatieverbeteringen