Rieel organisatieverbeteringenRieel organisatieverbeteringen
Rieel organisatieverbeteringen

Alleen maar complimenten? Kijk uit!

Rieel-Info nummer 2014-13

Functioneringsgesprekken: de een kijkt er al reikhalzend naar uit om de stand van zaken te bespreken, terwijl de ander met knikkende knieën het gesprek in gaat. Wat een opluchting als je voor het derde opvolgende jaar alleen maar complimenten krijgt. Niets dan lof, alles gaat perfect en vooral op deze manier doorgaan, aldus de woorden van je manager. Of je met zo'n beoordeling echt heel blij moet zijn, is nog maar de vraag.
Lees meer >> 

"Notuleren met een laptop”

Notuleren van vergaderingen is een belangrijke en ook een tijdrovende taak van een secretaresse. Niet zo zeer de vergadering op zich, maar vooral het uitwerken van de notulen achteraf kost vaak veel tijd. Deze training biedt uitkomst. De bedoeling is dat je in staat bent aan het einde van de vergadering je verslag al voor ten minste 75% gereed te hebben. Na een aantal maanden praktijkervaring zal dit zeker nog verbeteren. En dat is natuurlijk pas echt interessant: jij bent minder tijd kwijt én de vergaderdeelnemers kunnen eerder beschikken over het verslag.
De training op 8 september aanstaande is in de omgeving van Leiden.

Meld je nu aan en ontvang 15% korting!

Sandra Lap, directiesecretaresse Stichting De Tussenvoorziening:

Sandra Lap

“Aan de training Notuleren met een laptop van Rieel heb ik erg veel gehad. Ik notuleer al jaren met de laptop, maar ik heb veel nuttige vaardigheden en tips bijgeleerd. Mijn notulen zijn nu krachtiger, terwijl het notuleren in het geheel minder tijd in beslag neemt. Ik wil nooit meer terug naar de oude manier van notuleren.

Secretaresse op internet

Meer vraag naar secretaresses
De vraag naar secretaresses is dit jaar flink toegenomen. Bedrijven die een secretaresse nodig hebben, wachten bovendien niet langer tot na de zomer, maar zetten de vraag direct uit.
Bron: Van der Houwen Recruitment

Rieel op Facebook
Rieel heeft leuke acties op Facebook. Wil jij ook een training winnen? Wordt vrienden met Rieel en like onze pagina Rieel-secretaresses.

Gelezen op LinkedIn
Zakelijke kleding en educatie is altijd een goede investering. #secretaresse

 

Rieel organisatieverbeteringen