Rieel organisatieverbeteringenRieel organisatieverbeteringen
Rieel organisatieverbeteringen

Locatie training voor secretaresse belangrijk

Rieel-Info nummer 2014-14

Veel secretaresses hebben geen zin om voor een training uren te moeten reizen. Ze balen ervan dat interessante trainingen vaak niet in hun regio plaatsvinden. Uit onderzoek blijkt dat de locatie van de training voor secretaresses doorslaggevend is om zich wel of niet aan te melden. Rieel komt deze secretaresses graag tegemoet en gaat daarom vanaf oktober 2014 regionaal werken.
Lees meer >> 

Speciale aanbieding:
Secretaresse-apk d.d. 20-10-2014 in ’s-Hertogenbosch

Voor veel beroepen geldt een jaarlijkse verplichte bijscholing. Voor secretaresses niet, terwijl iedereen het er wel over eens is dat het vak zich snel ontwikkelt. En dat (bij)scholing voor secretaresses geen overbodige luxe is, maar een investering in jezelf en de toekomst. Rieel nodigt je graag uit voor jaarlijks 'onderhoud' in de vorm van deze trainingsdag.  Je leert de nieuwe ontwikkelingen in het vak en waar nodig frissen we je oude kennis ook weer even op. Aan deze training is een speciale test verbonden en je ontvangt na afloop ook een persoonlijk apk-rapport.

Meld je nu aan en ontvang 15% korting!

Ingrid de Groot-van Meel, bestuurssecretaresse bij Surplus:

Ingrid de Groot-van Meel

Geprikkeld door de column Kom jij door de keuring?” meldde ik me aan voor de training Secretaresse-apk 2014. Een oude rot, die up-to-date kennis wil hebben van het secretaressevak. Actuele en interessante informatie over belangrijke ontwikkelingen in ons vak kwamen aan bod tijdens deze trainingsdag. Taalweetjes van de Nederlandse taal blijken soms lastig toe te passen en ook daar werd ruim aandacht aan besteed.
Aan het einde van de dag de secretaressetest; "komen we door de keuring of niet?" Het was spannend.....

Kortom: een leerzame, inspirerende en zeker ook leuke dag voor secretaresses die niet willen stilstaan, maar bij willen blijven.”

Secretaresse op internet

Verkapte concurrentie: vrijwilligers en stagiaires
Het aantal secretariële vacatures voor vrijwilligers en stagiaires neemt enorm toe. Is hier sprake van toeval of worden, van oorsprong, betaalde functies op een goedkope manier ingevuld?
Bron: Twitter

Goede tips voor Microsoft Office
Secretaresse en aankomend Rieel-trainer Linda Buelens geeft dagelijks goede tips op Twitter over het gebruik van het Office-pakket voor secretaresses. Wil jij ook Word, PowerPoint en Excel professioneel gebruiken? Volg dan @roselin66.
Bron: Twitter

Stimuleren talent door onderwijs
Het stimuleren en benutten van jong talent is cruciaal voor toekomstige economische groei. De afgelopen jaren heeft de regering forse stappen gezet om de kwaliteit van het onderwijs en het onderwijspersoneel te verhogen en de aansluiting tussen het beroepsonderwijs en de arbeidsmarkt te verbeteren.
Bron: NU.nl - troonrede 2014

 

Rieel organisatieverbeteringen