Rieel organisatieverbeteringenRieel organisatieverbeteringen
Rieel organisatieverbeteringen

Slimme secretaresse investeert nu!

Rieel-Info nummer 2015-16

Na jaren van bezuinigen, investeren bedrijven en organisaties in 2015 weer volop in opleiding en training van hun personeel. Dit jaar wordt zelfs een regeling van kracht die werkgevers hiertoe verplicht. Voor werkzoekende secretaresses van 50 jaar en ouder biedt het UWV mogelijkheden via de zogenaamde Scholingsvoucher. Veel secretaresses zijn slecht geïnformeerd over hun mogelijkheden en als ze deze wel kennen dan voelen ze zich bezwaard om hier een beroep op te doen. Daarmee doen secretaresses zichzelf te kort.
Lees meer >>

De beste investering: Secretaressehogeschool - jaarvariant in Arnhem, start 31 maart 2015

Meld je nu aan en ontvang 15% korting!

Gea Lamberts:
Gea Lamberts
“De afgelopen jaren heb ik vaak nagedacht over een hbo-opleiding. Wat ga je doen, hoe kun je bewijzen dat je een hbo werk- en denkniveau hebt? Een toegespitste opleiding hiervoor kon ik niet vinden. Tot het moment dat ik een nieuwsbrief van Rieel-organisatieverbeteringen las: de Secretaressehogeschool. In vier maanden tijd van mbo via mbo+ naar hbo. Dit is het! Ik ga ervoor!


Afgelopen december/januari heb ik in twee weken, samen met zeven andere cursisten, de Secretaressehogeschool mogen volgen. Dat waren leerzame weken. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd, een update gehad over bepaalde vakken en veel waardevolle tips gekregen, die ik nu toepas in mijn werkzaamheden.

Ik kan het iedereen aanraden om deze Secretaressehogeschool te volgen.

Leren is leuk: je wordt er een rijker mens van.”

Meld je nu aan en ontvang 15% korting!

Start jij ook op 31 maart aanstaande? Er zijn nog plaatsen vrij.

Het secretaressevak verandert. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan secretaresses. Je wilt je wel graag ontwikkelen maar niet jarenlang naar school. Rieel biedt een ideale oplossing voor secretaresses die verder willen dan hun huidige mbo-niveau: de Secretaressehogeschool. Bij de jaaropleiding ga je één dag in de twee weken naar school. Ideaal dus als je niet hele weken gemist kunt worden op je werk. Met de secretaressehogeschool verhoog je binnen negen maanden jouw werk- en denkniveau van mbo via mbo+ naar hbo.

Secretaresse op internet

Virtuele assistent in de vorm van een speaker
Amazon werkt aan een speaker die aan te sturen is met je stem. Naast het afspelen van muziek fungeert het apparaat ook als virtuele assistent die antwoord geeft op vragen die op te zoeken zijn op internet.
Bron: De Telegraaf

Outlook-app beschikbaar voor Android en iOS
Microsoft heeft de preview van hun nieuwste app gelanceerd. Nu kun je zorgeloos je e-mail en agenda beheren met de officiële Outlook-app voor op je telefoon en tablet. Rieel is enthousiast over deze nieuwe mogelijkheid om mobiel te werken.
Bron: Google

Rieel-secretaresses op Facebook
Like onze pagina op Facebook en blijf ook tussentijds op de hoogte van het laatste Rieel-nieuws en ontvang ook onze speciale aanbiedingen. Wil je Diana Mouw-van Riel ook persoonlijk volgen bij haar dagelijkse werkzaamheden stuur dan een vriendschapsverzoek via Facebook.

 

Rieel organisatieverbeteringen