Rieel organisatieverbeteringenRieel organisatieverbeteringen
Rieel organisatieverbeteringen

Lentekriebels

Rieel-Info nummer 2015-17

Begint het bij jou ook al weer te kriebelen? Nog een paar dagen en het is weer lente! De lente staat symbool voor nieuwe energie. Nieuwe plannen maken. Niet voor niets vinden in het voorjaar veel functionerings- en/of ontwikkelingsgesprekken plaats. Het is een goed moment om eens te kijken naar je eigen ontwikkeling. Welke veranderingen zijn er op je werk? Welke mogelijkheden zie jij om jezelf te ontwikkelen? En nog belangrijker: welke concrete acties ga jij voor de zomer uitvoeren? Lees meer >>

Training van de maand: Taalvaardigheid Engels opfriscursus d.d. 1 mei 2015 in de regio Utrecht

In deze training komen de meest voorkomende valkuilen aan bod: grammatica, spelling, woordkeuze en leestekens. Ook wordt kort stilgestaan bij de verschillen tussen het Brits en Amerikaans Engels. Daarnaast besteden we aandacht aan het schrijven van brieven en e-mails en geven we handige tips voor vergaderen, notuleren en telefoneren in het Engels. Geen saaie en ingewikkelde theorie, maar korte en praktische oefeningen. Je kunt deze snel toepassen in jouw eigen praktijk. Speciaal voor ervaren managementondersteuners als jij die aan een dag uitleg genoeg hebben om hun bestaande kennis op te frissen.

Schrijf nu in en ontvang 15% korting!

Angelique Schrier, secretaresse afdeling Infectiepreventie, Admiraal de Ruyterziekenhuis te Goes
Angelique Schrier

"Door de training Taalvaardigheid Engels te volgen, zijn bij mij de grammaticaregels omtrent de Engelse taal opgefrist. Ook de verschillen tussen het Brits en Amerikaans Engels worden nog eens uitgelegd. Verder heb ik veel tips gekregen over het opstellen van een e-mail of brief in de Engelse taal.

Ik kan dan ook iedereen van harte aanraden deze training te volgen."

Schrijf nu in en ontvang 15% korting!

Secretaresse op internet

Wijzigingen ontslagrecht 2015
“Het kabinet wil het ontslagrecht eenvoudiger, sneller, eerlijker en minder kostbaar voor werkgevers maken. Ook in deze wet een verplichting voor werkgevers om scholing aan te bieden.”
Bron: Rijksoverheid

Secretaresse is van alle markten thuis
Als directiesecretaresse moet je van alle markten thuis zijn. Dus ook lampjes vervangen.
Bron: Twitter

Goede tip delen?
Heb jij een goede tip die je graag met andere secretaresses wil delen? Of heb je iets meegemaakt waarvan je zelf vindt dat je het goed opgelost hebt? Laat het ons weten en e-mail jouw tip naar info@rieel.nl 

 

Rieel organisatieverbeteringen