Rieel organisatieverbeteringenRieel organisatieverbeteringen
Rieel organisatieverbeteringen

Tips voor secretaresses zonder budget

Rieel-Info nummer 2015-18

Persoonlijke ontwikkeling is een onderwerp waar ik je regelmatig over informeer. Soms is het lastig om als secretaresse voldoende scholingsbudget te krijgen. Je werkgever keurt je verzoek af of je hebt geen werk. Wat zijn dan mogelijkheden om toch aan wat extra budget te komen? Hier de belangrijkste tips voor secretaresses die toch willen investeren in opleiding en training! Lees meer >>

Training van de maand: Masterclass bij Diana

Soms zijn er situaties en dan wil je alleen het allerbeste. Geen reguliere groepstraining, geen reguliere thema’s en geen reguliere Rieel-trainer. Je wilt een individuele sessie met Diana Mouw-van Riel zelf. Iets speciaals dus. En deze speciale situatie vraagt om een speciale aanpak: een masterclass bij Diana.

Schrijf nu in en ontvang 15% korting!

Lia Vromans, managementassistente bij Rabobank Hart van Brabant
Lia Vromans

"Onlangs volgde ik een masterclass Social media bij Diana Mouw-van Riel op het Rieel-kantoor in ’s-Hertogenbosch. In een ongedwongen sfeer maakten we een keuze voor alleen die onderwerpen die voor mij van toepassing waren. Zo kreeg ik veel uitleg over het perfectioneren van mijn profiel op LinkedIn. Diana gaf speciale tips om je vindbaarheid te vergroten en legde het systeem achter de zoekmachine uit. Niet alleen ik heb daar veel profijt van, ook mijn vriend die een eigen bedrijf heeft."

Schrijf nu in en ontvang 15% korting!

Secretaresse op internet

Van Dale vernieuwt middelgrote woordenboeken
Van Dale heeft de Middelgrote woordenboeken grondig herzien. Verouderde begrippen zijn verwijderd en er zijn vooral veel nieuwe woorden, actuele voorbeeldzinnen en vertalingen toegevoegd.
Bron: Van Dale


Vacaturetips
Heb je de dagelijkse vacaturetips al op onze Facebookpagina Rieel-secretaresses gezien? Dagelijks deelt Rieel een secretariële vacature. Nieuwsgierig? Vind ons leuk en blijf op de hoogte.


Miljoenen Nederlanders moeten zich omscholen
Het UWV waarschuwt dat er het meest gaat veranderen in administratieve beroepen, waaronder secretaresses. Binnen zes jaar verdwijnen hier 100.000 banen.
Bron: Het Financieele Dagblad

 

Rieel organisatieverbeteringen