Rieel organisatieverbeteringenRieel organisatieverbeteringen
Rieel organisatieverbeteringen

Waardeloze tips voor secretaresses

Rieel-Info nummer 2015-19

Events, trainingen, meetings, workshops, coffees: je wordt als secretaresse overspoeld met uitnodigingen om mee te doen. Gelikte termen, glossy folders en een bombardement van berichten via social media. Men kan niet wachten om jou en je collega-secretaresses te voorzien van tips en trucs. Al dan niet "gratis". Maar hoe herken je kwaliteit? Voorkom dat je naar huis gaat met waardeloze tips als "Eet een ijsje bij het ontbijt!"? Lees meer >>

Training van de maand: Office 2010 voor experts

In deze training behandelen we alleen de speciale functies die handig zijn voor secretaresses of managers. Aan de orde komen: Word, Excel, PowerPoint en OneNote. De training is bedoeld voor secretaresses die zich willen verdiepen in de meer onbekende functies van het pakket die het werk van een secretaresse gemakkelijker maken.

Schrijf nu in en ontvang 15% korting!

Gerrie Bronkhorst, secretaresse bij Westeneng Accountants en Adviseurs
Gerrie Bronkhorst

"Het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en bij te blijven in je vak. Afgelopen winter heb ik daarom een training Office 2010  gevolgd bij Diana. Met handige tips die ik direct in de praktijk kan toepassen. Ik kan deze training van harte aanbevelen!"

Schrijf nu in en ontvang 15% korting!

Secretaresse op internet

Managementassistente van de toekomst
Met ons team zijn wij aan het brainstormen over de managementassistente van de toekomst. Wie is hier ook al mee bezig en heeft idee├źn hierover?
Bron: LinkedIn

Waar een douche al niet goed voor is
Vanmorgen om 6.15 uur een briljante (al zeg ik het zelf) ingeving voor het werk, onder de douche. Goed begin van de dag :-) #secretaresse
Bron: Twitter

Secretaresses meest blij met een cappuccino
Uit recent onderzoek van Gio Coffee blijkt dat de secretaresse het liefst een cappuccino (met suiker) drinkt tussen 08.00 en 10.00 uur. Na de cappuccino is een gewone kop koffie de favoriete koffie, gevolgd door de Latte Macchiato.
Bron: SecretaresseNet

 

Rieel organisatieverbeteringen