Rieel organisatieverbeteringenRieel organisatieverbeteringen
Rieel organisatieverbeteringen

Verhoog je secretariële marktwaarde

Rieel-Info nummer 2015-23

Volgens de economische principes gaat jouw marktwaarde als secretaresse ieder jaar automatisch omlaag. Je staat er vast niet graag bij stil, maar je wordt ouder, duurder en je secretariële kennis en kunde is vaak toegespitst op je laatste functie en/of niet meer actueel. De afgelopen maanden sprak ik met twee secretaresses die pijnlijk met dit fenomeen geconfronteerd zijn. Lees meer >>

Goede investering:
de wintervariant van de Secretaressehogeschool in Woerden

Investeer in de toekomst en schrijf nu in!

Het secretaressevak verandert. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan secretaresses. Je wilt je wel graag ontwikkelen maar niet jarenlang naar school. Rieel biedt een ideale oplossing voor secretaresses die verder willen dan hun huidige mbo-niveau: de wintervariant van de Secretaressehogeschool. Je gaat twee keer een week naar school en je kunt de opleiding binnen 4 maanden afronden.

Met de Secretaressehogeschool verhoog je nog deze winter je werk- en denkniveau van mbo via mbo+ naar hbo.
Je volgt een uniek programma dat bestaat uit:
 •  een uitgebreide intake
 •  een startopdracht
 •  een complete week training mbo+
 •  een praktijkopdracht
 •  een complete week training hbo
 •  een portfolio

De trainingsweken worden gegeven bij MeetINoffice in Woerden. Wil jij ook je marktwaarde verbeteren als secretaresse? Investeer nu in je toekomst en meld je aan voor de Secretaressehogeschool! Dan ben jij medio februari 2016 ook in het bezit van een hbo-certificaat.

Investeer in de toekomst en schrijf nu in!

Karin Breen, directiesecretaresse Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Goes.

Karin Breen

"De reorganisatie heeft voor mij goed uitgepakt. Ik werkte als sectorsecretaresse en ben nu benoemd als directiesecretaresse. Ik ben zo blij dat ik de Secretaressehogeschool gevolgd heb. Wie had dit een jaar geleden gedacht. Bedankt voor alle steun destijds!”

Nieuws voor secretaresses

Office 2016
Office 2016 voor Office 365 abonnees is verschenen en heeft enkele nieuwe functie zoals de mogelijkheid om een bestand met meerdere mensen tegelijkertijd te bewerken. Daarnaast is het uiterlijk van de verschillende apps meer onderscheidend gemaakt met kleurbalken. Voor Mac is de software al sinds juli beschikbaar.
Bron: NU.nl

Doe ook mee met de poll!
Werk jij liever voor een mannelijke of een vrouwelijke manager?
Bron: SecretaresseNet.nl

Times New Roman niet gebruiken voor cv en motivatiebrief
Het lettertype wordt als oubollig beschouwd! Naast Times New Roman zijn er nog twee lettertypes compleet uit den boze om te gebruiken: Comic Sans en Courier. Welk lettertype moet je dan wel gebruiken? "Helvetica is een perfect lettertype. Het ziet er professioneel, luchtig en eerlijk uit."
Bron: Twitter

 

Rieel organisatieverbeteringen