Rieel organisatieverbeteringenRieel organisatieverbeteringen
Rieel organisatieverbeteringen

Is jouw eindejaarsgesprek al gepland?

Rieel-Info nummer 2015-25

Het is alweer december. De winkels zijn al helemaal in kerstsfeer en de kerstvakantie komt eraan. Nog een paar weken en dan is 2015 voorbij. Wat heeft het jaar voor jou gebracht? Neem ook eens een moment om te kijken naar de ontwikkelingen voor het komende jaar. Welke veranderingen zijn er op je werk? Welke mogelijkheden zie jij om jezelf te ontwikkelen? Deze periode is het moment om acties voor volgend jaar in gang te zetten. Lees meer >>

Training van de maand: Secretaressehogeschool van mbo+ naar hbo

Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de tweede trainingsweek van de wintervariant van de Secretaressehogeschool. Trainingen die op het programma staan zijn: "Werken voor de top", "Organisatiepolitiek", "Taalvaardigheid Engels", "Word-sjablonen", "Nederlands: redigeren", "Excel voor secretaresses", "Cijfers ontcijferen", "Projectmanagement" en "Presenteren met flair 2".

Deze trainingsweek wordt gegeven bij MeetINoffice in Woerden. Kun jij de week van woensdag 13 januari tot en met dinsdag 19 januari aanstaande? Schrijf je dan nu snel in! Normaal zijn de kosten 1.475 euro; nu voor slechts 1.225 euro exclusief btw.

Actie alleen geldig bij inschrijving tot en met 31 december 2015.

Investeer ook in de toekomst en schrijf nu in!

Rian van Bommel, executive assistant, zzp'er, volgt de Secretaressehogeschool:

Rian van Bommel

"Omdat ik mij als zzp-secretaresse in de markt steeds opnieuw moet bewijzen, wilde ik - na al jaren op hbo-niveau gewerkt te hebben - ook het bijbehorende papiertje halen. Voorwaarde was wel dat het een compacte, praktijkgerichte opleiding zou zijn. En het was de investering zonder meer waard. De onderwerpen van de Secretaressehogeschool zijn relevant en de kennis is meteen toepasbaar. Niks boekenwijsheid, maar handvatten waar je wat aan hebt. Tijdens de lessen word je geprikkeld het beste in jezelf naar boven te halen, zonder dat je je ook maar een moment ongemakkelijk voelt, omdat je iets (nog) niet weet of kunt."

Investeer ook in de toekomst en schrijf nu in!

Nieuws voor secretaresses

Google Maps nu ook offline voor Android
De plattegronden van Google Maps kun je voortaan ook offline raadplegen. De nieuwe functie zal aanzienlijk schelen in het gebruik van je databundel.
Bron: Rendement

Flexibel werken is belangrijk
Flexibele werktijden zijn tegenwoordig de belangrijkste arbeidsvoorwaarden voor medewerkers. Gebruik bijvoorbeeld het eindejaarsgesprek om naar flexibele werktijden of een opleiding te vragen.
Bron: Rendement

Microsoft brengt datumprikker naar Outlook
Microsoft heeft een datumprikkerfunctie gemaakt voor Outlook: FindTime. Hiermee moet het makkelijker worden om afspraken te maken. Je moet deze functie wel apart installeren.
Bron: Nu.nl

 

Rieel organisatieverbeteringen