Rieel organisatieverbeteringenRieel organisatieverbeteringen
Rieel organisatieverbeteringen

Secretaresse zoekt nieuwe baan

Rieel-Info nummer 2016-26

Veel goede en ervaren secretaresses zijn op zoek naar een nieuwe baan. Meestal gaat het om goed opgeleide vrouwen die vele jaren werkzaam zijn bij hun huidige werkgever en daar de top hebben bereikt. De functie, de directie en de organisatie kennen ze van binnen en van buiten en daarom zijn ze toe aan iets nieuws. Solliciteren dus! En dat valt vies tegen! Lees meer >>

Aanbieding van de maand: Secretaressetransfer

Veel secretaresses in Nederland dreigen hun baan te verliezen. Kiem Select en Rieel~organisatieverbeteringen bundelen hun krachten en bieden full service vanuit hun gezamenlijke expertise van het secretaressevak. Kiem Select als secretarieel recruitmentspecialist en Rieel~organisatieverbeteringen als secretarieel opleidings- en adviesbureau. Een unieke samenwerking die de kans op een succesvolle secretaressetransfer vergroot.

Actie alleen geldig bij reactie tot en met 29 februari 2016.

Reageer nu en ontvang 15 procent korting!

Cora Toker van Kiem Select begeleidt mede de Secretaressetransfer:
Cora Toker

"Na een reorganisatie vallen regelmatig gedwongen ontslagen. Een werkgever, die zorgt voor zijn medewerkers in een dergelijke situatie, zorgt voor outplacement. Over het algemeen wordt een groot bureau ingehuurd en worden werknemers, op een zelfde manier begeleid. Toch werkt een dergelijke aanpak voor een secretaresse niet. Het is en blijft een speciaal vak. Een persoonlijk ondersteuner van een manager, iemand die zichzelf niet op de eerste plaats zet, maar haar werk. Deze vakspecialist moet plotseling anders gaan leren denken na een ontslag. Denken in kansen en mogelijkheden in plaats van vasthouden aan het bekende. Diana en ik begeleiden die secretaresse om deze rode draad op te pakken. Sta jij als secretaresse op het punt om jouw baan te verliezen? Neem dan eens vrijblijvend contact op. We staan je graag te woord."

Reageer nu en ontvang 15 procent korting!

Nieuws voor secretaresses

Kantoormedewerkers lopen 500 meter per dag voor printjes
Als kantoorwerker heb je een zittend beroep. Toch wordt er meer bewogen op het werk dan je denkt. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de gemiddelde Europese kantoormedewerker wel 500 meter per dag aflegt. 
Bron: diverse media

Office Lens
Met Office Lens kun je foto's van whiteboards en documenten knippen, verbeteren, leesbaar maken en opslaan in OneNote. Ook kun je afbeeldingen converteren naar PDF-, Word- en PowerPoint-bestanden. Met de app Office Lens scan je eenvoudig bonnetjes, formulieren en aantekeningen met de camera van je mobiele telefoon.
Bron: Microsoft.com

Nederlanders geven baan gemiddeld een ruim voldoende
Waar jongeren de inhoud van een functie belangrijker vinden dan de arbeidsvoorwaarden, vinden ouderen het tegenovergestelde. Een werkplek dichtbij huis is voor ouderen belangrijk, terwijl doorgroeimogelijkheden bij jongeren een belangrijke motivatie is.
Bron: Nu.nl

 

Rieel organisatieverbeteringen