Rieel organisatieverbeteringenRieel organisatieverbeteringen
Rieel organisatieverbeteringen

Echt groeien? Niet met tips en trucs!

Rieel-Info nummer 2016-27

Tips en trucs, een mooie alliteratie en vooral een succesvolle marketingterm. Je komt deze woorden werkelijk overal tegen in opleidingsland. Veel secretaresses voelen zich erdoor aangesproken en raken enthousiast. “De trainer geeft mij in een kort tijdsbestek goede tips en trucs over een bepaald thema en ik functioneer vervolgens professioneler”, aldus een secretaresse die een offerte wilde. Helaas moest ik haar teleurstellen. Echt groeien doe je niet door te luisteren naar tips en trucs van een deskundige. Lees meer >>

Aanbieding van de maand: Notuleren met een laptop

Notuleren van vergaderingen is een belangrijke en ook een tijdrovende taak van een secretaresse. Niet zo zeer de vergadering op zich, maar vooral het uitwerken van de notulen achteraf kost vaak veel tijd. Deze training biedt uitkomst. De bedoeling is dat je in staat bent aan het einde van de vergadering je verslag al voor 75% gereed te hebben. Na een aantal maanden praktijkervaring zal dit zeker nog verbeteren. En dan is het natuurlijk pas echt interessant: jij bent minder tijd kwijt en de vergaderdeelnemers kunnen eerder beschikken over het verslag.

Reageer nu en ontvang 15 procent korting!

Op speciaal verzoek is op 3 maart 2016 een tweede groep gepland van deze training in 's-Hertogenbosch. Er is hiervoor nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Actie alleen geldig bij reactie tot en met 26 februari 2016.

Carla Janssens, notulist Raad van Toezicht Zuylen Breda:   Carla Janssens
"Als ervaren notulist van vergaderingen van RvT, RvB en MT volgde ik deze training. Sindsdien neem ik mijn laptop overal mee naar toe en werk ik prettiger en sneller. Ik raad deze training van harte aan."

Reageer nu en ontvang 15 procent korting!

Nieuws voor secretaresses

Whatsapp weer gratis voor iedereen 
Messengerdienst Whatsapp gaat stoppen met het aanbieden van betaalde abonnementen. De verkoop hiervan valt tegen. 
Bron: Rendement.nl

Je baas mag meegluren in privéberichten 
Bazen mogen privéberichten onder voorbehoud lezen als deze tijdens kantooruren via een professioneel account worden verstuurd. Dit bepaalde het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM).  
Bron: Rtlz.nl

Lange storing bij provider? Compensatie! 
Als jouw provider langer dan twaalf uur uit de lucht is, moet hij jou een vergoeding uitkeren. De voltallige Tweede Kamer heeft besloten dit in de Telecommunicatiewet op te nemen.
Bron: Rendement.nl

 

Rieel organisatieverbeteringen

https://www.facebook.com/rieelsecretaresses