Rieel organisatieverbeteringenRieel organisatieverbeteringen
Rieel organisatieverbeteringen

Hoe proactief ben jij? 

Rieel-Info nummer 2016-28

De mate waarin een secretaresse proactief werkt, is vaak onderwerp van gesprek. Ik hoor steeds vaker managers zeggen dat ze een proactieve secretaresse willen. Dat komt goed uit want ook secretaresses noemen zichzelf graag proactief. Maar wat is dat nu eigenlijk proactief en wat doe je dan precies proactief? In de praktijk zie ik grote verschillen. Daarom heb ik een methode ontwikkeld om proactiviteit concreet te maken. Lees meer >>

Aanbieding van de maand: Slim werken met OneNote en Outlook d.d. 29-04-2016

Het overgrote deel van de organisaties kiest nog steeds voor Microsoft Office. Iedereen die een beetje handig is, kan er prima mee werken. Van secretaresses verwachten we dus meer, veel meer. Precies die dingen die je niet zelf leert, maar waarvoor een training noodzakelijk is. Rieel biedt deze specialistische computerkennis en - vaardigheden voor secretaresses.

Actie alleen geldig bij reactie tot en met 15 april 2016.

Reageer nu en ontvang 15 procent korting!

Barbara van der Meer, managementassistente bij ING, op zoek naar een nieuwe uitdaging:


"Door deze training heb ik veel ervaring opgedaan van de mogelijkheden van de allernieuwste technieken. Door de snel groeiende technologie zijn er veel veranderingen voor de werkzaamheden van een secretaresse. Het is dan ook belangrijk om je te blijven ontwikkelen op nieuwe technieken. Hoe kun je je dag indelen door nog sneller en slimmer te werken? Het gebruik van OneNote kan je daarin veel hulp bieden. Digitale ondersteuning met alle notities op één plek, die onmisbaar is voor de secretaresse van de toekomst. Ik kan dan ook iedereen van harte aanbevelen deze training te volgen."

Reageer nu en ontvang 15 procent korting!

Nieuws voor secretaresses

Laptop alleen nog toegestaan in handbagage 
De litium-ion batterij kan oververhit raken en in brand vliegen. Vanaf 1 april 2016 moeten smartphones, laptops, camera's en tablets worden vervoerd in de handbagage.
Bron: Rendement.nl

Bureaublad in Windows 10 
In Windows 10 zijn de apps verdwenen. Als je de pc opstart komt het bekende bureaublad meteen in beeld, zoals je dat gewend was van Windows 7 of oudere versies.   
Bron: Rendement.nl

Thuiswerkplek vaak ongeschikt 
Thuis werken is vrij eenvoudig te realiseren met de juiste apparatuur en faciliteiten. Toch zegt een kwart van de werknemers dat als zij werkgever waren, ze geen toestemming zouden geven voor thuiswerken. De redenen hiervoor zijn afleiding en een slechte inrichting van de thuiswerkplek.
Bron: Rendement.nl

 

Rieel organisatieverbeteringen

https://www.facebook.com/rieelsecretaresses