Rieel organisatieverbeteringenRieel organisatieverbeteringen
Rieel organisatieverbeteringen

Een apk-keuring voor secretaresses 

Rieel-Info nummer 2016-30

Voor veel beroepen geldt een jaarlijks verplichte bijscholing. Voor secretaresses niet, terwijl iedereen het wel eens is dat het vak zich snel ontwikkelt. En dat (bij)scholing voor secretaresses geen overbodige luxe is, maar een investering in jezelf en de toekomst. Dat bracht mij op het idee van een jaarlijkse onderhoudstraining: een soort apk maar dan niet voor auto's, maar voor secretaresses.  Lees meer >>

Aanbieding van de maand: Secretaresse-apk d.d. 16 juni 2016

Rieel nodigt je graag uit voor jaarlijks onderhoud in de vorm van deze trainingsdag. Je leert de nieuwe ontwikkelingen in het vak en waar nodig frissen we je oude kennis ook weer even op. Aan deze training is een speciale test verbonden en je ontvangt na afloop ook een persoonlijk apk-rapport.

Op donderdag 16 juni 2016 van 09.30 - 16.30 uur wordt deze training gegeven in 's-Hertogenbosch. 

Actie alleen geldig bij reactie tot en met 31 mei 2016.

Schrijf nu in en ontvang 15 procent korting!

Ingrid de Groot-van Meel, bestuurssecretaresse bij Surplus:

  

 “Geprikkeld door een column van Diana Mouw-van Riel meldde ik me aan voor de training Secretaresse-apk . Een oude rot, die up-to-date kennis wil hebben van het secretaressevak. Actuele en interessante informatie over belangrijke ontwikkelingen in ons vak kwamen aan bod tijdens deze trainingsdag. Taalweetjes van de Nederlandse taal blijken soms lastig toe te passen en ook daar werd ruim aandacht aan besteed.
Aan het einde van de dag de secretaressetest; "komen we door de keuring of niet?" Het was spannend.....

Kortom: een leerzame, inspirerende en zeker ook leuke dag voor secretaresses die niet willen stilstaan, maar bij willen blijven.”

Schrijf nu in en ontvang 15 procent korting!

Nieuws voor secretaresses

Virtuele secretaresse Amy haalt 23 miljoen dollar op 
Amy is op het moment in bètavorm beschikbaar voor selecte gebruikers. De virtuele secretaresse kan een nieuwe afspraak inplannen, als iemand via e-mail afzegt. Het nieuwe investeringsgeld wordt gebruikt om de ontwikkeling van de virtuele assistent te versnellen. Een gebruiker geeft toegang tot hun Google-account en e-mails kunnen naar de assistent worden doorgestuurd.
Bron: Nu.nl

Zitten op het werk soms levensgevaarlijk 
Werknemers zitten op hun werk gemiddeld ruim vier uur per achter hun computer. Tel daar de uren bij op die ze buiten hun werk om op een stoel doorbrengen en dan loopt dit getal op tot tien uur per dag. Dat is volgens het Diabetes Fonds en het Kenniscentrum Sport levensgevaarlijk.    
Bron: Rendement.nl

Geschikte omstandigheden voor coaching 
Een coachingstraject is een goed middel om werknemers te ondersteunen bij hun ontwikkeling of de uitvoering van hun werkzaamheden. Coaching is echter niet voor alle situaties geschikt. Om coaching met succes toe te passen in de organisatie is het belangrijk om te weten wanneer het wel en wanneer het niet van pas komt.
Bron: Rendement.nl

 

Rieel organisatieverbeteringen

https://www.facebook.com/rieelsecretaresses