Rieel organisatieverbeteringenRieel organisatieverbeteringen
Rieel organisatieverbeteringen

Individuele training: luxe of juist verstandig?

Rieel-Info nummer 2016-31

Secretaresses die zich willen ontwikkelen en besluiten scholing te volgen, zien vaak door de bomen het bos niet meer. Kies je voor een meerjarige opleiding of juist voor losse trainingen? Welke thema's vind je interessant? En wat mij betreft komt daar nog een belangrijke vraag bij. Ga je voor scholing in groepsverband of kies je voor een individueel traject? Lees meer >>

Aanbieding van de maand: een greep uit het complete aanbod
Rieel nodigt je graag uit om een training te kiezen die bij jou past. Beschouw de training als onderhoud van je kennis en vaardigheden.

•  Krachtig communiceren op donderdag 08-09-2016
       van 9.30 - 16.30 uur in 's-Hertogenbosch

•  Notuleren met een laptop op dinsdag 13-09-2016
       van 9.30 - 16.30 uur in 's-Hertogenbosch

•  Secretaresse-apk 2016 op vrijdag 09-09-2016
       van 9.30 - 16.30 uur in 's-Hertogenbosch

•  Taalvaardigheid Nederlands opfrissen op woensdag 16-11-2016 
       van 9.30 - 12.30 uur in 's-Hertogenbosch

Wanneer je nu inschrijft voor één van deze vier trainingen, ontvang je een korting van 15%. Of volg ze allemaal! Actie alleen geldig tot en met 30 juni 2016.

Schrijf nu in en ontvang 15 procent korting!

Renate Breetveld, werkzoekend managementassistente in de regio Zwolle:

  

Sinds maart van dit jaar ben ik werkzoekende en dat was voor mij reden om te beginnen aan de jaaropleiding van de Secretaressehogeschool. Diana heb ik leren kennen als iemand die haar vak uitermate goed verstaat en die dit op een professionele en plezierige manier weet over te brengen aan haar cursisten. Ze staat voor kwaliteit en ervaring. Naast deze jaaropleiding heb ik ook een tweetal 'losse' trainingen bij haar gevolgd. Ook deze waren tot in de puntjes verzorgd. Graag wil ik de trainingen/opleidingen van Rieel van harte aanbevelen”.


Schrijf nu in en ontvang 15 procent korting!

Nieuws voor secretaresses

Twitter neemt afscheid van 140 tekens-limiet 
Al sinds het prille begin houdt Twitter een maximum van 140 tekens per tweet aan. Daar stapt Twitter binnenkort min of meer vanaf. Links en gebruikersnamen tellen straks niet meer mee voor het aantal tekens. 
Bron: Rendement.nl

Is uw LinkedIn-wachtwoord gestolen bij hack? 
Herinnert u zich nog de grote hack bij LinkedIn waarbij de inloggegevens van 164 miljoen gebruikers zijn gestolen? U kunt nu controleren of uw gebruikersnaam en wachtwoord bij die hack in verkeerde handen zijn gevallen. De e-mailadressen van gedupeerde LinkedIn-leden zijn namelijk online verschenen.  
Bron: Rendement.nl

Een manager moet meer doen dan ‘sorry’ zeggen 
Een manager of leidinggevende maakt wel eens een fout. Net als zijn werknemers dat ook wel eens doen. Daar waar een werknemer vaak kan volstaan met een simpele ‘sorry’, moet een manager echter meer tekst en uitleg geven. Werknemers vermoeden namelijk vaak een dubbele agenda en zijn daardoor minder vergevingsgezind.
Bron: Rendement.nl

 

Rieel organisatieverbeteringen

https://www.facebook.com/rieelsecretaresses