Rieel organisatieverbeteringenRieel organisatieverbeteringen
Rieel organisatieverbeteringen

Verbeter je kansen op de arbeidsmarkt

Rieel-Info nummer 2016-33

Volgens de economische principes gaat jouw marktwaarde als secretaresse ieder jaar automatisch omlaag. Je staat er vast niet graag bij stil, maar je wordt ouder, duurder en je secretariële kennis en kunde is vaak toegespitst op
je laatste functie en/of niet meer actueel. De afgelopen maanden sprak ik met twee secretaresses die pijnlijk met dit fenomeen geconfronteerd zijn.
Lees meer >>

Aanbieding van de maand: Secretaressehogeschool wintervariant d.d. 02-11-2016

Het secretaressevak verandert. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan secretaresses. Je wilt je wel graag ontwikkelen maar niet jarenlang naar school. Rieel biedt een ideale oplossing voor secretaresses die verder willen dan hun huidige mbo-niveau: de wintervariant van de Secretaressehogeschool. Je gaat twee keer een week naar school en je kunt de opleiding binnen 4 maanden afronden.

Met de Secretaressehogeschool verhoog je nog deze winter je werk- en denkniveau van mbo via mbo+ naar hbo.
Je volgt een uniek programma dat bestaat uit:
 •  een uitgebreide intake
 •  een startopdracht
 •  een complete week training mbo+
 •  een praktijkopdracht
 •  een complete week training hbo
 •  een portfolio


De trainingsweken worden gegeven bij ITPH Facility Centers in Zwolle. Wil jij ook je marktwaarde verbeteren als secretaresse? Investeer nu in je toekomst en meld je aan voor de Secretaressehogeschool! Dan ben jij nog deze winter ook in het bezit van een hbo-certificaat.

Actie alleen geldig bij aanmelding tot en met 30 september 2016.

 Schrijf nu in en ontvang 15 procent korting!

Ineke Mebius, secretaresse bij ING Nederland:

In maart 2016 heb ik de verkorte opleiding Secretaressehogeschool bij Rieel afgerond. Het voordeel hiervan is dat je in een korte tijd je hbo-certificaat haalt. Met veel gedrevenheid en enthousiasme geeft Diana les of krijg je les van een gastdocent. Ik ben zo blij dat ik de Secretaressehogeschool heb doorlopen, op deze manier heb ik een certificaat waarmee ik kan aantonen dat ik op hbo-niveau functioneer. 
Ik kan iedereen aanbevelen deze opleiding te volgen.
Mijn motto is: “ je bent nooit te oud om te leren.”

Schrijf nu in en ontvang 15 procent korting!

Nieuws voor secretaresses

Social media voor zakelijk gebruik
Hoewel het gebruik van social media al jaren flink in de lift zit en bijna niet meer is weg te denken uit ons dagelijks leven, is het puur zakelijke gebruik ervan nog redelijk beperkt. Privé maken velen volop gebruik van social media als LinkedIn, Twitter en Facebook. Toch kunt u er ook zakelijk uw voordeel mee doen.
Bron: Rendement.nl 

Google stelt nieuwe ontleedtechnologie beschikbaar
Het IT-bedrijf Google stelt nieuwe technologie voor zinsontleding beschikbaar aan softwareontwikkelaars. Hiermee kunnen applicaties gemaakt worden die gesproken en geschreven communicatie beter begrijpen.
Bron: Onzetaal.
nl

Secretaresses zijn het erover eens: dit is hun allerbelangrijkste taak
Organiseren is dus de belangrijkste eigenschap voor een succesvolle secretaresse. De ondervraagden vinden deze vaardigheid veel belangrijker dan communiceren of sensitief zijn. De secretaresse van de toekomst is dus iemand die zelf verantwoordelijkheid neemt in het organiseren van bijeenkomsten, ontmoetingen en vergaderingen.
Bron: Dagelijksestandaard.nl

 

Rieel organisatieverbeteringen

https://www.facebook.com/rieelsecretaresses