Schrijf nu in!

Datum en tijden
dinsdag 15 mei 2018 van 09.30 tot 16.30

Beschrijving van de training

(2 dagdelen)
In deze training staan de belangrijkste feiten over China, de gesproken taal, de karakters, de cultuur en de manier waarop Chinezen met elkaar omgaan op het programma. Uiteraard drinken we Chinese thee en serveren we een authentieke lunch. Speciaal voor ervaren managementondersteuners als jij die voorbereid willen zijn op Chinese bezoekers bij hun bedrijf of instelling.

Kosten
U doet al een dagdeel (= ochtend of middag) mee met onze groepstrainingen vanaf 225 euro. De kosten voor een hele trainingsdag zijn 450 euro. Een strippenkaart voor 5 dagdelen groepstraining naar keuze bedraagt 995 euro. U kunt dan zelf kiezen uit het volledige programma van Rieel. Alle bedragen zijn inclusief materiaal, consumpties en lunch maar exclusief btw.

Locatie
Rieel-kantoor, 's-Hertogenbosch

Voorwaarden
Het aantal deelnemers bedraagt minimaal zes en maximaal twaalf. De trainingen gaan alleen door bij voldoende inschrijvingen. Door onvoorziene omstandigheden kan Rieel genoodzaakt zijn een training te annuleren.

Annulering door een cursist kan uitsluitend tot uiterlijk vier weken voor de trainingsdatum. Nadien is het volledige bedrag verschuldigd.

Indien een deelnemer onverhoopt niet verschijnt op een trainingsdag, zijn wij helaas genoodzaakt 100% annuleringskosten te rekenen. Vervanging door een andere deelnemer mag en kan altijd, ook op het laatste moment. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze -voor alle partijen- vervelende situatie.


Schrijf nu in!

Tags: Chinees, secretaresse, talen, training