Schrijf nu in!

Datum en tijden
maandag 18 november 2019 van 13.30 tot 16.30

Beschrijving van de training

(1 dagdeel)
Ondanks alle nieuwe programma’s op de markt, kiest nog steeds het overgrote deel van de Nederlandse organisaties voor Microsoft Office. Niet alleen secretaresses maar ook hun managers en collega’s werken met de programma’s van Microsoft. Iedereen die een beetje handig is, kan er prima mee werken. Van secretaresses verwachten we dus meer, veel meer. Zij dienen niet alleen zelf met Office te kunnen werken, maar ook problemen van anderen op te lossen en ook de specialistische functies toe te kunnen passen. Precies die dingen die u niet zelf leert, maar waarvoor een training noodzakelijk is. Rieel biedt deze specialistische computerkennis en – vaardigheden voor secretaresses.

Deelnemers dienen zelf een laptop mee te brengen naar de training. Dit biedt vele voordelen: u werkt tijdens de training met de juiste versie van Excel, de instellingen van uw huisstijl zijn geïnstalleerd, de spellingscontrole herkent het jargon dat u gebruikt en u kunt de laptop tijdens de training goed instellen voor de toekomst. Indien u niet over een laptop beschikt, dan kunt u er een van ons huren. De kosten hiervan bedragen 35 euro per dag. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Kosten
U doet al een dagdeel (= ochtend of middag) mee met onze groepstrainingen vanaf 225 euro. De kosten voor een hele trainingsdag zijn 450 euro. Een strippenkaart voor 5 dagdelen groepstraining naar keuze bedraagt 995 euro. U kunt dan zelf kiezen uit het volledige programma van Rieel. Alle bedragen zijn inclusief materiaal, consumpties en lunch maar exclusief btw.

Locatie
Rieel-kantoor, 's-Hertogenbosch

Voorwaarden
Het aantal deelnemers bedraagt minimaal zes en maximaal twaalf. De trainingen gaan alleen door bij voldoende inschrijvingen. Door onvoorziene omstandigheden kan Rieel genoodzaakt zijn een training te annuleren.

Annulering door een cursist kan uitsluitend tot uiterlijk vier weken voor de trainingsdatum. Nadien is het volledige bedrag verschuldigd.

Indien een deelnemer onverhoopt niet verschijnt op een trainingsdag, zijn wij helaas genoodzaakt 100% annuleringskosten te rekenen. Vervanging door een andere deelnemer mag en kan altijd, ook op het laatste moment. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze -voor alle partijen- vervelende situatie.


Schrijf nu in!

Tags: computertraining, Excel, secretaresse, slim werken, training