Schrijf nu in!

Datum en tijden
maandag 4 november 2019 van 09.30 tot 16.30

Beschrijving van de training

(2 dagdelen)

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is meer dan gescheiden afval en fairtrade koffie op kantoor. Secretaresses dragen de achterliggende visie vaak een warm hart toe en zijn daarmee ideale ambassadeurs binnen hun organisatie om bewustwording te creëren en collega’s mee te krijgen in deze nieuwe manier van denken over ondernemen. Deze training is tot stand gekomen in samenwerking met Erik van den Oord van Ivanhoe Management, expert MVO en medeauteur van het boek Nieuwe Business Modellen.

Kosten
U doet al een dagdeel (= ochtend of middag) mee met onze groepstrainingen vanaf 225 euro. De kosten voor een hele trainingsdag zijn 450 euro. Een strippenkaart voor 5 dagdelen groepstraining naar keuze bedraagt 995 euro. U kunt dan zelf kiezen uit het volledige programma van Rieel. Alle bedragen zijn inclusief materiaal, consumpties en lunch maar exclusief btw.

Locatie
Rieel-kantoor, 's-Hertogenbosch

Voorwaarden
Het aantal deelnemers bedraagt minimaal zes en maximaal twaalf. De trainingen gaan alleen door bij voldoende inschrijvingen. Door onvoorziene omstandigheden kan Rieel genoodzaakt zijn een training te annuleren.

Annulering door een cursist kan uitsluitend tot uiterlijk vier weken voor de trainingsdatum. Nadien is het volledige bedrag verschuldigd.

Indien een deelnemer onverhoopt niet verschijnt op een trainingsdag, zijn wij helaas genoodzaakt 100% annuleringskosten te rekenen. Vervanging door een andere deelnemer mag en kan altijd, ook op het laatste moment. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze -voor alle partijen- vervelende situatie.


Schrijf nu in!

Tags: MVO, ondernemen, secretaresse, training