Schrijf nu in!

Datum en tijden
woensdag 24 april 2013 van 10.00 tot 16.00

Beschrijving van de training

(2 dagdelen)
Notuleren van vergaderingen is een belangrijke en ook een tijdrovende taak van een secretaresse. Niet zo zeer de vergadering op zich, maar vooral het uitwerken van de notulen achteraf kost vaak veel tijd. Deze training biedt uitkomst. Bedoeling is dat je in staat bent aan het einde van de vergadering je verslag al voor ten minste 75% gereed te hebben. Na een aantal maanden praktijkervaring zal dit zeker nog verbeteren. En dat is natuurlijk pas echt interessant: jij bent minder tijd kwijt èn de vergaderdeelnemers kunnen eerder beschikken over het verslag.

Schrijf je nu in!

Voorwaarden
Het aantal deelnemers bedraagt minimaal zes en maximaal twaalf. De trainingen gaan alleen door bij voldoende inschrijvingen. Door onvoorziene omstandigheden kan Rieel genoodzaakt zijn een training te annuleren.

Annulering door een cursist kan uitsluitend tot uiterlijk vier weken voor de trainingsdatum. Nadien is het volledige bedrag verschuldigd.

Indien een deelnemer onverhoopt niet verschijnt op een trainingsdag, zijn wij helaas genoodzaakt 100% annuleringskosten te rekenen. Vervanging door een andere deelnemer mag en kan altijd, ook op het laatste moment. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze -voor alle partijen- vervelende situatie.


Schrijf nu in!

Tags: