Schrijf nu in!

Datum en tijden
donderdag 5 september 2019 van 09.30 tot 16.30

Beschrijving van de training

(2 dagdelen)
Notuleren van vergaderingen is een belangrijke en ook een tijdrovende taak van een secretaresse. Niet zozeer de vergadering op zich, maar vooral het uitwerken van de notulen achteraf kost vaak veel tijd. Deze training biedt uitkomst. De bedoeling is dat u in staat bent aan het einde van de vergadering uw verslag al voor ten minste 75% gereed te hebben. Na een aantal maanden praktijkervaring zal dit zeker nog verbeteren. En dat is natuurlijk pas echt interessant: u bent minder tijd kwijt én de vergaderdeelnemers kunnen eerder beschikken over het verslag.

Deelnemers dienen zelf een laptop mee te brengen naar de training “Notuleren met een laptop”. Dit biedt vele voordelen: u werkt tijdens de training met de juiste versie van Word, de instellingen van uw huisstijl zijn geïnstalleerd, de spellingscontrole herkent het jargon dat u gebruikt en u kunt de laptop tijdens de training goed instellen voor de toekomst. Indien u niet over een laptop beschikt, dan kunt u er een van ons huren. De kosten hiervan bedragen 35 euro per dag. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Kosten
U doet al een dagdeel (= ochtend of middag) mee met onze groepstrainingen vanaf 225 euro. De kosten voor een hele trainingsdag zijn 450 euro. Een strippenkaart voor 5 dagdelen groepstraining naar keuze bedraagt 995 euro. U kunt dan zelf kiezen uit het volledige programma van Rieel. Alle bedragen zijn inclusief materiaal, consumpties en lunch maar exclusief btw.

Locatie
Rieel-kantoor, 's-Hertogenbosch

Voorwaarden
Het aantal deelnemers bedraagt minimaal zes en maximaal twaalf. De trainingen gaan alleen door bij voldoende inschrijvingen. Door onvoorziene omstandigheden kan Rieel genoodzaakt zijn een training te annuleren.

Annulering door een cursist kan uitsluitend tot uiterlijk vier weken voor de trainingsdatum. Nadien is het volledige bedrag verschuldigd.

Indien een deelnemer onverhoopt niet verschijnt op een trainingsdag, zijn wij helaas genoodzaakt 100% annuleringskosten te rekenen. Vervanging door een andere deelnemer mag en kan altijd, ook op het laatste moment. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze -voor alle partijen- vervelende situatie.


Schrijf nu in!

Tags: computertraining, secretaresse, training, Word