Schrijf nu in!

Datum en tijden
vrijdag 11 oktober 2019 van 09.30 tot 16.30

Beschrijving van de training

(2 dagdelen)
Steeds meer secretaresses werken projectmatig. Door de toename van het aantal veranderingen en de wil om te verbeteren zijn er steeds meer activiteiten die op projectmatige wijze worden opgepakt. De kans is groot dat ook u als secretaresse gevraagd wordt deel uit te maken van een projectteam en/of een project secretarieel te ondersteunen. Wat betekent dit voor u als secretaresse? Wat is het grote verschil tussen projectmatig werken en regulier werken? Welke principes zijn van toepassing bij projectmatig werken? Wat is PRINCE2? In deze training maakt u uitgebreid kennis met de basisprincipes van projectmanagement en gaat u ook zelf praktisch aan de slag met een boeiende casus.

Kosten
U doet al een dagdeel (= ochtend of middag) mee met onze groepstrainingen vanaf 225 euro. De kosten voor een hele trainingsdag zijn 450 euro. Een strippenkaart voor 5 dagdelen groepstraining naar keuze bedraagt 995 euro. U kunt dan zelf kiezen uit het volledige programma van Rieel. Alle bedragen zijn inclusief materiaal, consumpties en lunch maar exclusief btw.

Locatie
Rieel-kantoor, 's-Hertogenbosch

Voorwaarden
Het aantal deelnemers bedraagt minimaal zes en maximaal twaalf. De trainingen gaan alleen door bij voldoende inschrijvingen. Door onvoorziene omstandigheden kan Rieel genoodzaakt zijn een training te annuleren.

Annulering door een cursist kan uitsluitend tot uiterlijk vier weken voor de trainingsdatum. Nadien is het volledige bedrag verschuldigd.

Indien een deelnemer onverhoopt niet verschijnt op een trainingsdag, zijn wij helaas genoodzaakt 100% annuleringskosten te rekenen. Vervanging door een andere deelnemer mag en kan altijd, ook op het laatste moment. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze -voor alle partijen- vervelende situatie.


Schrijf nu in!

Tags: cursus, project, projectmatig, secretaresse, training