Schrijf nu in!

Datum en tijden
maandag 12 maart 2018 van 09.30 tot 16.30

Beschrijving van de training

(2 dagdelen)
Voor veel beroepen geldt een jaarlijkse verplichte bijscholing. Voor secretaresses niet, terwijl iedereen het er wel over eens is dat het vak zich snel ontwikkelt. En dat (bij)scholing voor secretaresses geen overbodige luxe is, maar een investering in jezelf en de toekomst. Rieel nodigt je graag uit voor jaarlijks onderhoud in de vorm van deze trainingsdag. Je leert de nieuwe ontwikkelingen in het vak en waar nodig frissen we je oude kennis ook weer even op. Aan deze training is een speciale test verbonden van Secretaressetest.nl en je ontvangt na afloop ook een persoonlijk apk-rapport.

Kosten
Je doet al een dagdeel (= ochtend of middag) mee met onze groepstrainingen vanaf 225 euro. De kosten voor een hele trainingsdag zijn 450 euro. Een strippenkaart voor 5 dagdelen groepstraining naar keuze bedraagt 995 euro. Je kunt dan zelf kiezen uit het volledige programma van Rieel. Alle bedragen zijn inclusief materiaal, consumpties en lunch maar exclusief btw.

Locatie
Rieel 's-Hertogenbosch

Voorwaarden
Het aantal deelnemers bedraagt minimaal zes en maximaal twaalf. De trainingen gaan alleen door bij voldoende inschrijvingen. Door onvoorziene omstandigheden kan Rieel genoodzaakt zijn e