Schrijf nu in!

Datum en tijden
vrijdag 11 oktober 2019 van 09.30 tot 16.30

Beschrijving van de training

(2 dagdelen)
Voor veel beroepen geldt een jaarlijkse verplichte (bij)scholing. Voor secretaresses niet, terwijl iedereen het er wel over eens is dat het vak zich snel ontwikkelt. En dat (bij)scholing voor secretaresses geen overbodige luxe is, maar een investering in uzelf en de toekomst. Rieel nodigt u graag uit voor jaarlijks onderhoud in de vorm van deze trainingsdag. U leert de nieuwe ontwikkelingen in het vak en waar nodig frissen we uw oude kennis ook weer even op. Aan deze training is een speciale test verbonden van Secretaressetest.nl en u ontvangt na afloop ook een persoonlijk apk-rapport.

Kosten
U doet al een dagdeel (= ochtend of middag) mee met onze groepstrainingen vanaf 225 euro. De kosten voor een hele trainingsdag zijn 450 euro. Een strippenkaart voor 5 dagdelen groepstraining naar keuze bedraagt 995 euro. U kunt dan zelf kiezen uit het volledige programma van Rieel. Alle bedragen zijn inclusief materiaal, consumpties en lunch maar exclusief btw.

Locatie
Rieel-kantoor, 's-Hertogenbosch

Voorwaarden
Het aantal deelnemers bedraagt minimaal zes en maximaal twaalf. De trainingen gaan alleen door bij voldoende inschrijvingen. Door onvoorziene omstandigheden kan Rieel genoodzaakt zijn een training te annuleren.

Annulering door een cursist kan uitsluitend tot uiterlijk vier weken voor de trainingsdatum. Nadien is het volledige bedrag verschuldigd.

Indien een deelnemer onverhoopt niet verschijnt op een trainingsdag, zijn wij helaas genoodzaakt 100% annuleringskosten te rekenen. Vervanging door een andere deelnemer mag en kan altijd, ook op het laatste moment. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze -voor alle partijen- vervelende situatie.


Schrijf nu in!

Tags: apk, bijscholing, secretaresse, training