Schrijf nu in!

Datum en tijden
donderdag 16 mei 2019 van 09.30 tot 16.30

Beschrijving van de training

(2 dagdelen)
We leven in een hectische tijd. Iedereen is druk. In organisaties zijn veranderingen en verbeteringen aan de orde van de dag. Veel secretaresses moeten steeds meer in minder tijd doen. Maar wat betekent dit voor u persoonlijk? Wat betekent dit voor uw huidige manier van werken? Hoe voorkomt u dat u in de haast meer fouten maakt? En hoe gaat u om met stress? In deze training neemt u uzelf en uw werkstijl onder de loep, leert u hoe u nog slimmer kunt gaan werken en hoe u dit kunt toepassen.

Kosten
U doet al een dagdeel (= ochtend of middag) mee met onze groepstrainingen vanaf 225 euro. De kosten voor een hele trainingsdag zijn 450 euro. Een strippenkaart voor 5 dagdelen groepstraining naar keuze bedraagt 995 euro. U kunt dan zelf kiezen uit het volledige programma van Rieel. Alle bedragen zijn inclusief materiaal, consumpties en lunch maar exclusief btw.

Locatie
De Zandkamer, 's-Hertogenbosch

Voorwaarden
Het aantal deelnemers bedraagt minimaal zes en maximaal twaalf. De trainingen gaan alleen door bij voldoende inschrijvingen. Door onvoorziene omstandigheden kan Rieel genoodzaakt zijn een training te annuleren.

Annulering door een cursist kan uitsluitend tot uiterlijk vier weken voor de trainingsdatum. Nadien is het volledige bedrag verschuldigd.

Indien een deelnemer onverhoopt niet verschijnt op een trainingsdag, zijn wij helaas genoodzaakt 100% annuleringskosten te rekenen. Vervanging door een andere deelnemer mag en kan altijd, ook op het laatste moment. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze -voor alle partijen- vervelende situatie.


Schrijf nu in!

Tags: advies, secretaresse, slim werken, training