Schrijf nu in!

Datum en tijden
maandag 28 mei 2018 van 09.30 tot 16.30

Beschrijving van de training

(2 dagdelen)
LinkedIn, Twitter, Yammer en Facebook: de sociale media van dit moment. Wat is het nu precies? Wat zijn de onderlinge verschillen? En belangrijker nog: wat kun jij er mee als secretaresse om jouw positie en die van jouw organisatie te versterken? Ook voorbeelden van hoe het vooral niet moet. Er zijn immers grenzen aan openbaarheid.

Kosten
Je doet al een dagdeel (= ochtend of middag) mee met onze groepstrainingen vanaf 225 euro. De kosten voor een hele trainingsdag zijn 450 euro. Een strippenkaart voor 5 dagdelen groepstraining naar keuze bedraagt 995 euro. Je kunt dan zelf kiezen uit het volledige programma van Rieel. Alle bedragen zijn inclusief materiaal, consumpties en lunch maar exclusief btw.

Locatie
Rieel 's-Hertogenbosch

Voorwaarden
Het aantal deelnemers bedraagt minimaal zes en maximaal twaalf. De trainingen gaan alleen door bij voldoende inschrijvingen. Door onvoorziene omstandigheden kan Rieel genoodzaakt zijn een training te annuleren.

Annulering door een cursist kan uitsluitend tot uiterlijk vier weken voor de trainingsdatum. Nadien is het volledige bedrag verschuldigd. Vervanging door een collega kan en mag altijd.


Schrijf nu in!

Tags: communiceren, secretaresse, social media, training