Schrijf nu in!

Datum en tijden
woensdag 30 oktober 2019 van 09.30 tot 12.30

Beschrijving van de training

(1 dagdeel)
LinkedIn, Twitter, Yammer en Facebook: de sociale media van dit moment. Wat is het nu precies? Wat zijn de onderlinge verschillen? En belangrijker nog: wat kunt u er mee als secretaresse om uw positie en die van uw organisatie te versterken? Ook voorbeelden van hoe het vooral niet moet. Er zijn immers grenzen aan openbaarheid.

Kosten
U doet al een dagdeel (= ochtend of middag) mee met onze groepstrainingen vanaf 225 euro. De kosten voor een hele trainingsdag zijn 450 euro. Een strippenkaart voor 5 dagdelen groepstraining naar keuze bedraagt 995 euro. U kunt dan zelf kiezen uit het volledige programma van Rieel. Alle bedragen zijn inclusief materiaal, consumpties en lunch maar exclusief btw.

Locatie
Rieel-kantoor, 's-Hertogenbosch

Voorwaarden
Het aantal deelnemers bedraagt minimaal zes en maximaal twaalf. De trainingen gaan alleen door bij voldoende inschrijvingen. Door onvoorziene omstandigheden kan Rieel genoodzaakt zijn een training te annuleren.

Annulering door een cursist kan uitsluitend tot uiterlijk vier weken voor de trainingsdatum. Nadien is het volledige bedrag verschuldigd.

Indien een deelnemer onverhoopt niet verschijnt op een trainingsdag, zijn wij helaas genoodzaakt 100% annuleringskosten te rekenen. Vervanging door een andere deelnemer mag en kan altijd, ook op het laatste moment. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze -voor alle partijen- vervelende situatie.


Schrijf nu in!

Tags: communiceren, secretaresse, social media, training