Schrijf nu in!

Datum en tijden
vrijdag 26 januari 2018 van 09.30 tot 16.30

Beschrijving van de training

(2 dagdelen)
In deze training komen de meest voorkomende valkuilen aan bod: grammatica, spelling, woordkeuze en leestekens. Ook wordt kort stilgestaan bij de verschillen tussen het Brits en Amerikaans Engels. Daarnaast besteden we aandacht aan het schrijven van brieven en e-mails en geven we handige tips voor vergaderen, notuleren en telefoneren in het Engels. Geen saaie en ingewikkelde theorie, maar korte en praktische oefeningen. Je kunt deze snel toepassen in jouw eigen praktijk. Speciaal voor ervaren managementondersteuners als jij die aan een dag uitleg genoeg hebben om hun bestaande kennis op te frissen.

Kosten
Je doet al een dagdeel (= ochtend of middag) mee met onze groepstrainingen vanaf 225 euro. De kosten voor een hele trainingsdag zijn 450 euro. Een strippenkaart voor 5 dagdelen groepstraining naar keuze bedraagt 995 euro. Je kunt dan zelf kiezen uit het volledige programma van Rieel. Alle bedragen zijn inclusief materiaal, consumpties en lunch maar exclusief btw.

Locatie
ITPH Facility Center, Zwolle

Voorwaarden
Het aantal deelnemers bedraagt minimaal zes en maximaal twaalf. De trainingen gaan alleen door bij voldoende inschrijvingen. Door onvoorziene omstandigheden kan Rieel genoodzaakt zijn een training te annuleren.

Annulering door een cursist kan uitsluitend tot uiterlijk vier weken voor de trainingsdatum. Nadien is het volledige bedrag verschuldigd. Vervanging door een collega kan en mag altijd.


Schrijf nu in!

Tags: engels, secretaresse, taalvaardigheid, training