Schrijf nu in!

Datum en tijden
vrijdag 1 november 2019 van 09.30 tot 16.30

Beschrijving van de training

(2 dagdelen)
De Nederlandse taal blijft lastig, ook voor ervaren secretaresses. Tijdens deze training worden de belangrijkste valkuilen uitgelegd. In de ochtend staan we stil bij de wijzigingen uit 2005. Onlangs werd bekend dat deze wijzigingen van kracht blijven tot 2025. Het loont dus zeker de moeite om u hierin te verdiepen.

De d’s, de dt’s en de vervoeging van (buitenlandse) werkwoorden: deze lastige zaken komen na de middag aan bod. Geen saaie en ingewikkelde theorie, maar korte en praktische oefeningen. U kunt deze snel toepassen in uw eigen praktijk. Speciaal voor ervaren managementondersteuners als u die aan een dag uitleg genoeg hebben om uw bestaande kennis op te frissen.

Kosten
U doet al een dagdeel (= ochtend of middag) mee met onze groepstrainingen vanaf 225 euro. De kosten voor een hele trainingsdag zijn 450 euro. Een strippenkaart voor 5 dagdelen groepstraining naar keuze bedraagt 995 euro. U kunt dan zelf kiezen uit het volledige programma van Rieel. Alle bedragen zijn inclusief materiaal, consumpties en lunch maar exclusief btw.

Locatie
Rieel-kantoor, 's-Hertogenbosch

Voorwaarden
Het aantal deelnemers bedraagt minimaal zes en maximaal twaalf. De trainingen gaan alleen door bij voldoende inschrijvingen. Door onvoorziene omstandigheden kan Rieel genoodzaakt zijn een training te annuleren.

Annulering door een cursist kan uitsluitend tot uiterlijk vier weken voor de trainingsdatum. Nadien is het volledige bedrag verschuldigd.

Indien een deelnemer onverhoopt niet verschijnt op een trainingsdag, zijn wij helaas genoodzaakt 100% annuleringskosten te rekenen. Vervanging door een andere deelnemer mag en kan altijd, ook op het laatste moment. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze -voor alle partijen- vervelende situatie.


Schrijf nu in!

Tags: cursus, Nederlands, secretaresse, taalvaardigheid, training