Voor veel beroepen geldt een jaarlijkse verplichte bijscholing. Voor secretaresses niet, terwijl iedereen weet dat het vak zich snel ontwikkelt. En dat (bij)scholing voor secretaresses geen overbodige luxe is, maar een investering in jezelf en in je toekomst. Dat bracht mij op het idee van een jaarlijkse onderhoudstraining: een soort apk maar dan niet voor auto’s maar voor secretaresses.

Controle vitale onderdelen

Bij een auto zijn een goede werking van de remmen en schrokbrekers van levensbelang. Bij een secretaresse kun je dan denken aan noodzakelijke vaardigheden als taalvaardigheid en proactiviteit . Zo kan ik een lijst samenstellen van te controleren punten bij een professionele secretaresse. Sommige onderdelen zijn standaard, andere kunnen jaarlijks wisselen.

Kom jij door de keuring?

Voldoe jij als secretaresse aan de nieuwe eisen? Is jouw vakkennis nog wel van deze tijd? Veel secretaresses zijn tevreden over hun huidig functioneren. Ook van hun leidinggevende krijgen ze geen specifieke punten ter verbetering en alles gaat zijn gangetje op het werk. Sommige secretaresses trekken hieruit de conclusie dat scholing voor hen niet noodzakelijk is. Maar is dat ook echt zo? De training secretaresse-apk 2018 geeft je een objectief antwoord. In een dag ben je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en kom jij glansrijk door de jaarlijkse apk-keuring voor secretaresses.

Ga jij ook voor jaarlijks noodzakelijk onderhoud? Aan deze training is een speciale test verbonden en je ontvangt na afloop ook een persoonlijk apk-rapport. Wacht niet langer en schrijf je nu direct in.

‘s-Hertogenbosch, februari 2018
Diana Mouw-van Riel