Contact > Gastenboek

Wij zijn benieuwd naar uw mening

Op deze website ontvangt u veel informatie van Rieel. Misschien wilt u ook wel een bericht voor ons of de andere websitebezoekers achterlaten? In dat geval kunt u een boodschap noteren in het gastenboek. Bijvoorbeeld:

 • uw ervaring met onze trainingen en adviesdiensten;
 • uw referentie over een van onze medewerkers;
 • uw suggesties om ons dienstenpakket uit te breiden;
 • uw mening over de ontwikkelingen in het secretaressevak.

Reacties zijn van harte welkom. Wij horen graag van u.

Naam verplicht
  E-mail verplicht

108 reacties

 1. Monika reageert:

  Hartelijk dank voor de begeleiding bij mijn maatwerkprogramma van de Secretaressehogeschool. Ik vond het ontzettend leuk en heb er heel veel van geleerd. Graag tot ziens!

 2. Marika reageert:

  Terugkijkend op het half jaar heb ik veel geleerd en inzicht gekregen, met soms ook verwondering waardoor bij mij het een en ander op zijn plaatst gevallen is. Wat weer ten goede is gekomen tijdens mijn top-gesprek. Met veel enthousiasme begin ik aan het nieuwe jaar bij mijn huidige werkgever met veel toekomstperspectief en verrijking, mede door de Secretaressehogeschool. Dank je wel hiervoor.

 3. Jeannette reageert:

  Dank voor de leerzame training Slim werken met Outlook en OneNote en inspirerende wijze waarop je deze training geeft. We zijn afgelopen vrijdag alle vier gestart met de afgesproken werkwijze en dit geeft – ondanks dat we nog in een overgangsfase zitten – al meer overzicht en rust!

1 20 21 22
MENU