Rieel organisatieverbeteringen
Rieel-programma 2014

Ben jij nog belangrijk voor je manager?

Rieel-Info nummer 2014-07

Managers voeren steeds meer taken zelf uit via smartphones en tablets. Door de apparatuur die er voor de manager beschikbaar is, is deze in staat bepaalde werkzaamheden snel zelf uit te voeren. Ontwikkelingen gaan hard. Hierdoor vindt er een verschuiving plaats van taken. Wordt de secretaresse hierdoor onbelangrijk?
Lees meer >> 

Training van de maand: “Office 2010 inclusief
OneNote” d.d. 9 april 2014

In deze training behandelen we alleen de speciale functies die handig zijn voor secretaresses of managers. Aan de orde komen: Word, Excel, PowerPoint en OneNote. De training is bedoeld voor secretaresses die al over kennis beschikken van deze software maar zich willen verdiepen in de meer onbekende functies van het pakket die het werk van een secretaresse gemakkelijker maken. Deelnemers dienen zelf een laptop mee te brengen naar de training “Office 2010 inclusief OneNote”. Dit biedt vele voordelen: je werkt tijdens de training met je eigen versie van Office 2010 en je kunt de laptop tijdens de training goed instellen voor de toekomst. Indien je niet over een laptop beschikt, dan kun je er een van ons huren. De kosten hiervan bedragen 35 euro per dag. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Schrijf je direct in!

Marjorie de Jager-Wijntuin, Rieel-trainer:

Marjorie de Jager (bewerkt)

Ik leer je de minder bekende functies in Word, Excel en PowerPoint en laat je zien hoe je je werk kunt vergemakkelijken met het digitale notitieblok OneNote.”

Linda Peters, secretaresse en coach bij Politie Oost Brabant:

Linda Peters (bewerkt)

Ondanks mijn jarenlange ervaring als secretaresse was dit een zeer leerzame training. Hierdoor werden de puntjes op de i gezet en kan ik mijn werk nog efficiënter uitvoeren.”

Secretaresse op internet

Secretaresse uit de bijstand dankzij wedstrijd
Marina Mulder won dankzij de wedstrijd Pleased to meet you” een baan bij een commercieel bedrijf.
Bron: RTV Drenthe

Werkzoekende secretaresse op Twitter
Wat is t toch k#"%$ dat je werk moet zoeken direct na je zwangerschapsverlof.. #parttime baan #secretaresse #administratief”

Samenwerking

Quality Select Nederland en Rieel~organisatieverbeteringen bundelen krachten. Samen staan we sterk.