Rieel organisatieverbeteringenRieel organisatieverbeteringen
Rieel organisatieverbeteringen

Secretaressedag: time for change!

Rieel-Info nummer 2014-08

Op 17 april 2014 is het weer secretaressedag. Ongetwijfeld zullen er die dag weer prachtige bossen bloemen gegeven worden als blijk van waardering. Mooi! Maar toch vraag ik mij elk jaar weer af waarom er zoveel nadruk ligt op de attenties.
Lees meer >>

Training van de maand: “Sparren met je manager” d.d.
15 mei 2014

Je werkt uitstekend samen met je manager en jullie hebben ook een vertrouwensband samen. Je wilt jouw rol als sparringpartner graag uitbreiden en bent daarom op zoek naar een theoretisch kader om jouw mening te onderbouwen. Deze training helpt je daarbij. Je krijgt in een kort tijdsbestek inzicht in de belangrijkste bedrijfskundige thema’s en managementprincipes oftewel organisatiekunde voor managementondersteuners.

Schrijf je direct in!

Diana van Riel, trainer/eigenaar Rieel:

Diana van Riel

“Secretaresses zien en horen andere zaken dan een manager. Jouw mening onderbouwd met feiten en argumenten kan van doorslaggevend belang zijn bij strategische beslissingen. Ik leer je graag hoe dat werkt.”

Mildred Mom, teamleider managementondersteuning bij woonstichting 'thuis:

Mildred Mom

“Het is belangrijk om als secretaresse te weten waar je manager mee bezig is, te luisteren en indien de situatie het toelaat ook je eigen mening te geven. Dat biedt meerwaarde in de samenwerkingsrelatie.”

Secretaresse op internet

Interessante discussie tussen freelance secretaresses
Werk jij wel eens op zondag?
Gelezen op LinkedIn

Spelfouten funest voor zakelijke relatie
Uit onderzoek blijkt dat in het Nederlandse bedrijfsleven veel spelfouten worden gemaakt en dat deze funest zijn bij het opbouwen van een zakelijke relatie.
Bron: CongresWereld

Zijn de opleidingseisen bij vacatures hoger dan voorheen?
Heeft de hardwerkende mbo'er nog wel een kans op de huidige arbeidsmarkt?
Tweet geplaatst door Cora Toker

 

Rieel organisatieverbeteringen