Rieel organisatieverbeteringenRieel organisatieverbeteringen
Rieel organisatieverbeteringen

Secretaresse solliciteert anders

Rieel-Info nummer 2014-09

Onbewust wist ik het waarschijnlijk al een tijdje. Maar op een dag besefte ik: het is tijd voor een andere baan. Iedereen weet dat dit misschien niet het juiste moment is, de banen liggen immers niet voor het oprapen en op de traditionele wijze zoeken heeft al helemaal geen zin. Hoeveel vacatures zie jij immers nog in de wekelijkse huis-aan-huiskrant? Of in de landelijke kranten? Nee, zoeken naar een nieuwe baan moet in deze tijd anders. Maar hoe dan?
Lees meer >>

Training van de maand: “Solliciteren anno 2014”
d.d. 18 juni 2014

De arbeidsmarkt is veranderd. Secretaresses die sinds jaren weer gaan solliciteren, komen van een koude kermis thuis. Advertenties in de zaterdagkrant en solliciteren per post zijn verleden tijd. Recruiters en social media hebben vandaag de dag een doorslaggevende rol bij het invullen van vacatures. Als jij deze wegen nog niet kent of je beschikt niet over een eigentijds cv, dan is de kans groot dat je buiten de boot valt. Deze training geeft secretaresses die op zoek zijn naar een andere baan een flinke steun in de rug. Na afloop weet jij hoe het vandaag de dag werkt en welke stappen jij moet gaan zetten om je kansen te verbeteren.

Meld je nu aan en ontvang 15% korting!

Miranda Roeland, personal assistant bij Essent:

Diana van Riel

“Ik zocht een nieuwe baan bij een internationaal bedrijf. Rieel beoordeelde mijn cv en gaf bruikbare feedback. Nu heb ik weer een functie op niveau die goed bij mij past.”

Yvonne Righard, werkzoekende secretaresse:

Mildred Mom

“Ik ben op zoek naar een leuke baan voor 20 uur per week in de regio Oldenzaal/Twente. Ik heb een training bij Rieel gevolgd om mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.”

Secretaresse op internet

Interessante vraag aan directiesecretaresses
Waar moet volgens jou een vakbeurs voor de managementondersteuner aan voldoen?
Gelezen op LinkedIn

Twee duidelijke ontwikkelingen voor secretaressevak
Het vak verbreedt zich en voor vakvrouwen met een functie op hbo-niveau verdiept het vak zich ook.
Bron: ManagersOnline

Functietitel 'secretaresse' nog van deze tijd?
Het vakgebied verandert continu en het takenpakket daarmee ook.
Bron: OfficeRendement

 

Rieel organisatieverbeteringen