Trainer Cindy Wijffelaars: enthousiast en doortastend

Cindy Wijffelaars-van Grunsven is met meer dan 20 jaar ervaring als secretaresse, leidinggevende secretariaat en officemanager een echte allround managementondersteuner te noemen. Cindy heeft zich na het voltooien van haar secretariële opleiding steeds verder geschoold en ontwikkeld binnen het boeiende vak van secretaresse. Door het volgen van het programma “Train de Trainer” in 2010-2011 bij Rieel is zelf opleidingen volgen op een natuurlijke wijze overgegaan in het verzorgen van trainingen voor andere secretaresses.

Expert in de praktijk

Op nuchtere, ontspannen, enthousiaste en doortastende wijze benadert Cindy situaties. Zij heeft een natuurlijk leiderschap over zich en vindt het een uitdaging om anderen te begeleiden het beste in zichzelf naar boven te halen en een verdere ontwikkeling door te laten maken. Cindy werkt naast haar baan bij Rieel als personal assistant bij ATOP. Hier coördineert zij de interne organisatie en is de rechterhand en vertrouwenspersoon van de directie. Door de combinatie van haar werk in het secretaressevak en het verzorgen van de trainingen voor Rieel is zij prima in staat zich in te leven in situaties waar cursisten in de praktijk mee te maken hebben. Hierdoor kan zij altijd een passend advies verstrekken.

Brede ervaring

Net als de andere trainers heeft Cindy binnen diverse sectoren ervaring opgedaan. Onder andere bij technische bedrijven, zorginstellingen en de financiële dienstverlening. Variërend van startende en snelgroeiende ondernemingen, middelgrote tot grote ondernemingen. Door middel van haar profiel op LinkedIn krijgt u een compleet beeld van haar expertise.