Betrokken, gedreven, zelfstandig en verantwoordelijk, dat zijn enkele kwaliteiten waar je Delphine Béguin mee kan omschrijven. Zij is representatief, enthousiast en loyaal. Organiseren ligt in haar aard en zij verzorgt alles nauwkeurig en correct. Graag is zij veelzijdig bezig en gaat met volle overtuiging nieuwe uitdagingen aan.

Loopbaan in beeld
Delphine heeft ervaring in vele soorten profitbedrijven; metaalhandel, congresorganisatie en internationale tentoonstellingsbouw, waar zij het secretaressevak in de praktijk leerde. Sinds 2000 heeft zij gewerkt als officemanager, secretaresse en managementassistente bij kleine en middelgrote organisaties. Zij werkte voor zowel een managementteam als ook voor een zelfstandig directeur. Agendabeheer, zakenreizen boeken en het management ondersteunen zijn enkele taken welke zij naar volle tevredenheid uitvoerde.

Ervaring op hbo-niveau
Om zich verder te ontwikkelen en professionaliseren is Delphine nu tijdelijk werkzaam als directiesecretaresse bij Rieel~organisatieverbeteringen. Zij is verantwoordelijk voor de opmaak en verzending van de Rieel-Info, maakt de certificaten voor de deelnemers en ondersteunt eigenaar Diana Mouw-van Riel. Zo krijgt zij meer ervaring op hbo-niveau en rondt zij binnenkort de jaaropleiding van de Secretaressehogeschool met succes af.