Directeur Diana Mouw-van Riel: vakkundig en praktijkgericht

Diana Mouw-van Riel heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring als rechterhand en vertrouwenspersoon van directeuren en managers in profit en non-profitorganisaties. Zij stuurt sinds vele jaren grote secretariaten aan en geeft leiding aan verbetertrajecten. Het is haar ervaring dat voor geslaagde organisatieverbeteringen de juiste combinatie nodig is van leidinggevende kwaliteiten, een specifieke managementaanpak en expertise.

Expert in het secretaressevak

Naast haar dagelijkse werk was Diana bijvoorbeeld actief als docent en examenontwikkelaar bij onder andere ISBW Opleidingen en NCOI Opleidingsgroep. Ze treedt op als workshopleider en dagvoorzitter. Ook is zij columnist bij SecretaresseNet en bij SPiN, het Secretaresse Platform Noord.

Ervaring in alle sectoren

In haar bedrijf Rieel~organisatieverbeteringen gebruikt Diana Mouw-van Riel een schat aan ervaringen die ze opdeed bij onder meer accountantskantoren, banken, gemeentes, maatschappelijke organisaties, opleidingsinstituten, verzekeringsmaatschappijen, woningbedrijven en zorginstellingen. Bekijk ook eens haar profiel op LinkedIn. Of lees de referenties van managers en secretaresses.