Jeanine is spontaan, leergierig en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zij geniet ervan om te leren, iets voor anderen te betekenen en ad hoc zaken op te lossen. Naast haar flexibele, zelfstandige en overzichtelijke manier van werken, ligt plannen en organiseren in haar aard.

Start loopbaan
Na haar mbo-opleiding directiesecretaresse/managementassistente is Jeanine gestart als administratief medewerkster met ook secretariële taken bij een medisch adviesbureau. In deze periode heeft zij zichzelf verder ontplooid en is zij erachter gekomen dat ze een echte secretaressefunctie 1 op 1 wil in de toekomst.

Meer ervaring
Verdere ontwikkeling binnen het vakgebied is een belangrijk doel voor Jeanine. Om sterker te worden in wie ze is en in wat ze de afgelopen jaren geleerd heeft, is zij nu tijdelijk werkzaam als directiesecretaresse bij Rieel-organisatieverbeteringen. Als rechterhand van Diana Mouw-van Riel gaat zij diverse nieuwe taken oppakken, waardoor zij op hbo-niveau leert denken en werken. Daarnaast volgt Jeanine ook het volledige programma van de Secretaressehogeschool om haar ervaring ook met een hbo-certificaat te bevestigen.

Toekomstgericht
Werken als directiesecretaresse voor een topmanager is de uiteindelijke ambitie van Jeanine. Zij wil een belangrijke spil zijn binnen de organisatie, verantwoordelijk zijn voor een uitdagend takenpakket, relaties zien stralen en alles draaiende houden. Om haar droom waar te maken blijft zij in zichzelf investeren. Zij wil aan iedereen kunnen laten zien dat dit vak haar passie is!