Trainer Karen van den Elst: inspirerende motivator

Karen van den Elst heeft ruim 20 jaar ervaring in diverse ondersteunende en leidinggevende functies. Zij ziet het als een uitdaging om ‘de spil’ van iedere organisatie beter te laten functioneren en samenwerken. De laatste jaren heeft zij zich ontwikkeld in het trainersvak en volgde zij met succes het programma “Train de trainer 2014” bij Rieel. Sinds december 2014 is zij geaccrediteerd voor Insights Discovery. Deze techniek is bruikbaar voor individuele secretaresses en voor het verbeteren van de samenwerking op het secretariaat. Het vak van secretaresse is in beweging en dat inspireert Karen. Zij ziet ook veel mooie kansen en ontwikkelingen voor de toekomst van het secretaressevak.

Expertise

De expertise van Karen is breed en vele onderwerpen binnen het vakgebied vindt zij interessant. Op dit moment ontwikkelt zij zich als expert op het gebied van social media voor de secretaresse. Daarnaast vindt zij het geweldig om bij collega’s het beste naar boven te halen, secretaresses ontwikkelen en laten groeien. Naast haar werkzaamheden als trainer voor Rieel en ZP’er werkt Karen als hoofd bedrijfsvoering bij communicatie- en adviesbureau Groenewegen. Door de combinatie van werkzaamheden kan Karen zich goed inleven in de verschillende praktijksituaties van de cursisten.

Ervaring

Karen heeft een diversiteit aan ervaring in horecabedrijven, de hotellerie, de opleidingswereld, bij werving- en selectiebureaus, bij gemeentelijke instellingen en bij consultancybureaus. Zij is er van overtuigd met de nieuwe kijk op ons vak dat met het delen van kennis en ontwikkelingen er mooie resultaten bereikt gaan worden.