Trainer Kyra Lancee: praktisch en gestructureerd

20 jaar geleden heeft Kyra haar baan in het toerisme ingeruild voor een loopbaan als secretaresse omdat haar hart meer lag bij het regelen en organiseren áchter de schermen, dan ervoor. Na het voltooien van haar secretariële opleiding heeft Kyra zich steeds verder ontwikkeld door trainingen en opleidingen te volgen en deed zij kennis en ervaring op als zelfstandig ondernemer in projectmanagement, advisering en organiseren & structureren.

Expert in organiseren en structureren

Op enthousiaste, doortastende, nuchtere en humoristische wijze brengt Kyra structuur aan in secretariaten bij bedrijven of helpt zij zzp’ers op weg om orde in de chaos te scheppen. Dit in combinatie met haar praktische instelling heeft er toe geleid dat ze dit wil samenbrengen in trainingen om dit aan andere secretaresses over te dragen. Vooral het overbrengen van kennis en het helpen van anderen tijdens trainingen om meer efficiënt en georganiseerd te werken geeft haar energie.

Brede ervaring

Gedurende haar loopbaan heeft Kyra verschillende functies vervuld zoals VA ( Virtueel Assistant), management ondersteuner, directiesecretaresse, projectondersteuner en Personal Assistant.
Deze posities heeft zij vervuld bij verschillende organisaties en branches zoals consultancy, retail, onderwijs, een zuivelcoöperatie en bij het ondersteunen van diverse zzp’ers.
Je kunt haar complete profiel bekijken op LinkedIn.