Office-expert Marjorie de Jager: oplossingsgericht en deskundig

Marjorie de Jager-Wijntuin heeft ruim 20 jaar geleden kennisgemaakt met het secretaressevak en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een vakkundige managementondersteuner. Haar passie voor cijfers is groot, daarom heeft zij naast secretariële opleidingen ook verschillende administratieve opleidingen gevolgd. Als zelfstandig managementondersteuner is Marjorie bekend met effectief en efficiënt werken. Sinds maart 2010 maakt Marjorie als Office-expert deel uit van het Rieel-team.

Loopbaan
Gedurende haar loopbaan heeft Marjorie verschillende functies vervuld: van afdelingssecretaresse tot personal assistant en van administratief medewerkster tot projectsecretaris. Als zeer ervaren gebruiker van de verschillende Office-pakketten werd zij al snel dé vraagbaak voor collega’s. Het overbrengen van deze kennis en het verbeteren van het gebruik geeft haar veel plezier en heeft haar doen besluiten om haar kennis en kunde over te brengen aan anderen.

Brede ervaring
Marjorie heeft gewerkt in de profit en non-profitsector voor ZZP’ers, het MKB en multinationals. Op haar LinkedIn-profiel kunt u hier meer over vinden.