Rieel: unieke mix van ervaring, kennis en enthousiasme

Rieel zet een unieke combinatie in van jarenlange ervaring, enthousiasme, een secretariële achtergrond èn een gedegen bedrijfskundige studie.

Referenties Rieel

Opdrachtgevers, zakenpartners en secretaresses die gebruik maakten van onze diensten geven hun referenties over Rieel en eigenaar Diana Mouw-van Riel.

Secretaressehogeschool van onschatbare waarde!

“Weg met al dat stampwerk en die slaapverwekkende theorielessen. Geen standaardopleiding, maar mijn persoonlijke doelstelling als taak om deze toe te passen in mijn werksituatie. Door de praktijkgerichte lessen, brainstormen met medecursisten en korte oefeningen word ik naar een hoger niveau gebracht. De docent laat mij op actieve wijze kennismaken met de module waar genoeg tijd en ruimte wordt besteed aan oefeningen en brainstormsessies. Ik ben kritisch naar mijzelf aan het kijken en ga hierdoor nog beter en slimmer werken zodat ik van onschatbare waarde wordt voor mijn werkgever.”

Jeanine Plagge, secretaresse bij Andriessen Expertise B.V. Zij volgt de jaaropleiding van de Secretaressehogeschool en werkt als directiesecretaresse voor Rieel.


Je bent een echte vakvrouw!

“De trainingen die ik destijds bij je heb gevolgd vond ik heel goed en deskundig in elkaar zitten. Ik heb er veel aan gehad. Je verstaat de kunst om mensen in hun waarde te laten en energie te geven. Je bent een echte vakvrouw en ook nog eens heel aardig!”

Petra Querelle, werkzoekend secretaresse. Zij volgde via een voormalige werkgever meerdere trainingsdagen bij Rieel.


Rieel springt er positief uit!

“Ik heb lang gewikt en gewogen alvorens me aan te melden bij de Secretaressehogeschool. Het aanbod is gigantisch en erg uiteenlopend. Ook qua prijs. Rieel springt daar op een positieve manier uit. Nooit meer twijfelen over waar een opleiding volgen, vind ik heel wat waard. Tot de volgende training.”

Marja Ligtenberg-de Beer, secretaresse bij Kadaster in Apeldoorn. Zij nam succesvol deel aan de Secretaressehogeschool en motiveerde haar collega Aniek hetzelfde te doen.


Zij laat elke secretaresse stralen

“Belangrijkste eigenschappen van Diana: zij is integer en klantgericht, houdt zich aan afspraken, heeft kennis van zaken en niet alleen van het secretaressevak, is zeer professioneel, gaat geen enkel probleem uit de weg, blijft altijd rustig, is de perfecte personal coach, heeft onvoorstelbare mensenkennis en laat elke secretaresse stralen!”

Angélique Piternella, voorzitter Secretaresseplatform Politie Brabant-Noord.  Zij schakelde Diana van Riel meermalen in voor maatwerktrainingen over het secretaressevak.


 Secretaressegoeroe

“Diana is de secretaressegoeroe van Nederland!”

Ingeborg Lentjes, directeur-eigenaar Secretaressenet.nl, dé informatieve website voor secretaresses. Zij werkt sinds 2005 samen met Rieel.


 Snel op orde

“De bezetting en de kwaliteit van ons secretariaat moesten snel op orde worden gebracht. Er speelden ingrijpende veranderingen binnen en buiten onze organisatie. Na mijn verzoek nam Rieel op uitstekende wijze de dagelijkse leiding van het secretariaat op zich. Rieel maakte een analyse en droeg oplossingen aan om de samenwerking en de kwaliteit van het werk binnen het secretariaat te verbeteren. Tot slot adviseerde Rieel ons bij de werving van een leidinggevende en een secretaresse voor een lid van de Raad van Bestuur.”

Rob Conijn, secretaris Raad van Bestuur GGZ Oost Brabant. Hij schakelde Rieel in voor een verbetertraject bij het secretariaat Raad van Bestuur.


 Strakke en professionele aansturing

“Rieel zorgde voor meer structuur en samenwerking door een strakke en professionele aansturing van het team. Diana is iemand die doet wat ze zegt en heeft professionaliteit hoog op haar lijstje staan.”

Femke Möller, secretaresse college B&W van de Gemeente Alkmaar. Zij ontving leiding van interim-manager Diana Mouw-van Riel.


Zeer effectief

“Rieel, een pluim! Van alle trainingen die ik heb gevolgd, staat de training Notuleren met een laptop in mijn top 5 wat betreft het effect op mijn werk.”

Margriet, directiesecretaresse en deelnemer training Rieel.


Luisterend oor

“Diana, ik wil jou ermee complimenteren dat je altijd een luisterend oor hebt en tijd vrij wil maken voor mij om me verder op weg te helpen. Ik ben blij met jou als coach!”

Wendy, managementassistente en deelnemer van een individueel begeleidingstraject.