Trainer Rolf Hoogenberg: communicatie en (persoonlijk) leiderschap

Rolf Hoogenberg is deskundig op het gebied van communicatie, inspiratie, presentatie, teamsamenwerking en (persoonlijk) leiderschap. Groepen begeleiden naar een hoger doel en individuele groepsleden vaardigheden bijbrengen behoren tot zijn dagelijkse bezigheden. Zijn drive? In contact zijn met mensen, van elkaar leren en samen groeien.

Ervaring vanuit een andere hoek

Naast zijn werk als trainer bij Rieel is Rolf werkzaam als professioneel dirigent van verschillende orkesten. Hierdoor heeft hij ruime ervaring met leerprocessen van zowel groepen als individuen. Ook maakt Rolf deel uit van een professioneel koperensemble het Amsterdam Brass Quintet. Zijn ervaring om leiding te geven aan en om onderdeel te zijn van een team komen tijdens de trainingen goed van pas.

Mensgericht en inspirerend

Met zijn mensgerichte en positieve aanpak laat Rolf iedereen op unieke wijze groeien. De inspiratiesessie van Rieel voor secretariële teams om bruikbare plannen te maken en samen nog meer uit het werk te halen, verzorgt hij met zijn vrouw Anne (zij is leidinggevende van een groot secretariaat).