Tony Mouw: manager, trainer en acteur

Tony Mouw heeft ruim dertig jaar ervaring als manager op operationeel, tactisch en strategisch niveau in non-profitorganisaties. Hij gaf leiding aan grote teams met professionals en werkte daarbij intensief samen met verschillende secretaresses. Op dit moment werkt hij als auditor en examinator bij de politieacademie.

Van alle markten thuis

Naast zijn dagelijkse werk was Tony actief als gecertificeerd trainer op het gebied van management en leidinggeven. Ook vervulde hij regelmatig als acteur de rol van directeur in bedrijfsfilms. Sinds de zomer van 2014 werkt hij ook voor Rieel. Hij treedt op als ‘mystery guest’ voorafgaand aan of tijdens de trainingen, als gastspreker tijdens enkele lessen van de Secretaressehogeschool en als trainer voor specifieke vragen van secretaresses en/of andere Rieel-trainers.

Ervaring vanuit een andere hoek

Tijdens zijn indrukwekkende managementloopbaan leerde Tony Mouw de meerwaarde kennen van een professionele secretaresse. Dat was voor hem een openbaring na eerst jarenlang alles zelf doen en daarna enkele minder goede ervaringen met onze beroepsgroep. Hij herkent ook nu nog bij collega-managers en hun secretaresse het gebrek aan écht goede samenwerking. Tony weet hoe je als manager het beste uit een secretaresse kunt halen en is in staat dit glashelder uit te leggen. Bekijk ook eens zijn profiel op LinkedIn.