Begeleiding voorkomt herhaling

U hebt bijvoorbeeld Rieel ingeschakeld voor advies of scholing. Hoe zorgt u er nu voor dat de gewenste verbeteringen stand houden? Onze managementbegeleiding houdt de aandacht gericht op resultaten. Wij begeleiden daarom graag leidinggevenden, individuele medewerkers of het gehele team na de implementatie van het verbeterplan. Onze focus daarbij is professionele groei stimuleren en terugval voorkomen.

Managementbegeleiding

U wilt de professionalisering van uw ondersteunende diensten niet volledig uit handen geven? Rieel begeleidt uw management dan op de achtergrond en bewaakt de kwaliteit van het proces. Een unieke samenwerking waarbij u de regie behoudt en toch gebruik maakt van onze specialistische kennis. En dat werkt!

Begeleiding van uw medewerker

Voor begeleiding van personal assistants en secretaresses bent u bij Rieel aan het goede adres. Wij ondersteunen hen bij hun professionele groei op iedere gewenste locatie. Denk aan het opfrissen van kennis of vaardigheden via een individuele maatwerktraining. Rieel is desgewenst ook coach bij hun functioneren.