Bedrijfs- en organisatiekunde

Schrijf nu in!

De Secretaressehogeschool is een groot succes. Veel secretaresses halen hun hbo-certificaat en verbeteren daardoor hun positie op de arbeidsmarkt. Een deel van deze groep heeft de grens nog niet bereikt qua opleiding en ontwikkeling. Zij willen nu nog verder gaan. Dat zien wij bij Rieel graag en daarom komen wij nu met een vervolg op de Secretaressehogeschool. Een korte maar pittige leergang. Alleen bestemd voor secretaresses met ambitie.

Beschrijving van de leergang

De post-hbo leergang Bedrijfs- en organisatiekunde bestaat uit vijf losse trainingsdagen verspreid over een periode van een half jaar. De dagen zijn pittig qua niveau en tempo. Daarom maak je voor iedere les een startopdracht zodat je goed voorbereid binnenkomt. In de ochtend behandelen we klassikaal de nieuwste theorieën en visies, na de lunchpauze maak je in groepsverband de vertaalslag naar de praktijk. De dag wordt afgerond met een intensief groepsgesprek. De leergang als geheel wordt afgesloten met een praktijkopdracht en leidt tot een certificaat post-hbo.


Na de Secretaressehogeschool bleef het kriebelen. Ik volg daarom nu de leergang post-hbo Bedrijfs- en organisatiekunde en begrijp beter waarom bepaalde keuzes op directieniveau worden gemaakt. Met nog een deel van de leergang voor de boeg, kan ik deze nu al aanraden aan andere hbo-secretaresses.

Melissa van Genegen, directiesecretaresse Univé Het Zuiden. Zij was deelnemer in de pilotgroep van deze leergang en haalt naar verwachting haar certificaat in februari 2018.

Leergang post-hbo Bedrijfs- en organisatiekunde
vrijdag
9 maart 2018
vrijdag
13 april 2018
vrijdag
11 mei 2018
vrijdag
1 juni 2018
vrijdag
29 juni 2018
Strategisch managementManagement en leidinggevenDynamiek in organisatiesInterne bedrijfsvoeringZakelijk communiceren

Locatie nader te bepalen. Afhankelijk van de woon- en werkplaats van de deelnemers, kiezen wij de meest gunstig gelegen locatie voor iedereen.
Startdatum: 9 maart 2018. De tijden zijn steeds van 09.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur.

De post-hbo leergang is speciaal ontwikkeld voor secretaresses die succesvol de Secretaressehogeschool volgden. Uiteraard zijn andere secretaresse ook welkom. Zij dienen vooraf wel hun hbo-niveau aan te tonen door middel van hun cv, huidig functieprofiel en/of een telefonische intake.
Nog slechts 2 plaatsen beschikbaar.

Kosten

De kosten voor de leergang post-hbo bedragen 2.250 euro. Alle bedragen zijn inclusief materiaal, consumpties en lunch maar exclusief btw. Voor secretaresses die de opleiding zelf betalen, bieden wij een gunstige betalingsregeling in vijf gelijke termijnen.

Schrijf nu in!