BCN Amsterdam Arena
Hoogoorddreef 5
1101 BA AMSTERDAM
Bereikbaarheid BCN Amsterdam Arena

Deze locatie ligt op loopafstand van het station Amsterdam Bijlmer Arena. Bij het verlaten van het station gaat u linksaf (richting busstation). U loopt parallel aan het spoor, steekt de grote weg over (Hoogoorddreef) en gaat vervolgens rechtsaf. De eerst volgende toegangsweg (links) leidt naar het Atlas Arena Complex. Gebouw Azië ligt achter aan de toegangsweg. Wanneer u met de auto komt, kunt u parkeren in de openbare parkeergarage Antarctica (P(9). Hiervoor is bij de receptie van BCN tegen een gereduceerd tarief een parkeerkaart te koop. Dit geldt niet als u parkeert bij P10 Plaza Arena. Meer informatie over deze locatie kunt u vinden op: www.bcn.nl/bcn-amsterdam-arena

BCN Utrecht CS
Catharijnesingel 48
3511 GC UTRECHT
Bereikbaarheid BCN Utrecht Centraal

Vanaf Utrecht Centraal Station loopt u richting winkelcentrum Hoog Catharijne. Voorbij de incheckpoortjes houdt u links aan en verlaat u het Centraal Station. U loopt met de bocht mee naar rechts en gaat door de schuifdeuren het winkelcentrum Hoog Catharijne binnen. Eenmaal binnen houdt u rechts aan. Na circa 100m bent u in het Godebald-kwartier. U loopt vervolgens rechtdoor. Aan het einde ziet u rechts een Albert Heijn, links ziet u een draaideur naar buiten. U gaat door de draaideur, waarna u direct rechts met de roltrap naar beneden kunt. Beneden gaat u linksaf en op de hoek van de straat direct weer links. U bevindt zich nu op de Catharijnesingel. Loop rechtdoor totdat u de Spoorstraat gepasseerd bent. Op de hoek van de spoorstraat en de Catharijnesingel is het pand van BCN Utrecht CS. Wanneer u met de auto komt, kunt u parkeren in de parkeergarage Hoog Catharijne (P1 en P2). Deze bevinden zich tegenover BCN Utrecht CS. Meer informatie over deze locatie kunt u vinden op: www.bcn.nl/bcn-utrecht-cs

De Ruwenberg, Sint-Michielsgestel
Ruwenbergstraat 7
5271 AG SINT-MICHIELSGESTEL
Bereikbaarheid De Ruwenberg

Deze locatie ligt op 5 kilometer van de A2 en ’s-Hertogenbosch. Als u via de A2 reist, neemt u afslag 22 Sint-Michielsgestel. Het parkeren is ruim voldoende aanwezig en gratis. De slagboom gaat automatisch open. Wanneer u met het openbaar vervoer komt reist u naar station ’s-Hertogenbosch en vandaar kunt u met bus 154 (richting Eindhoven) naar de bushalte De Ruwenberg. Bij het verlaten van de bus loopt u naar de T-splitsing waar u rechts gaat, de Ruwenbergstraat in. Het landgoed bevindt zich aan de linkerkant en de reistijd bedraagt ongeveer 30 minuten. Meer informatie over deze locatie vindt u op: www.ruwenberg.nl

Villa Veertien, Dieren (nabij Arnhem)
Noorderstraat 14
6953 CE DIEREN
Bereikbaarheid Villa Veertien

Deze locatie is 5 minuten lopen van het intercitystation Dieren. Neem de uitgang naar de bussen en steek over via de voetgangersbrug. Als u met de auto komt, dan mag u aan de achterzijde van de villa parkeren. Volg de borden “P Villa Veertien” richting de veerpont over de IJssel. Er zijn 8 parkeerplaatsen binnen de poort en 15 parkeerplaatsen buiten de poort bij de veerboot. Parkeren is hier gratis.

Er is een pad voor bezoekers vanaf de parkeerplaats door de tuin naar de entree. Meer informatie over deze locatie vindt u op: www.villaveertien.nl.

De Zandkamer, 's-Hertogenbosch
Koninginnenlaan 3
5211 WD 's-HERTOGENBOSCH
Bereikbaarheid De Zandkamer

Deze locatie ligt in het centrum van ‘s-Hertogenbosch, schuin links tegenover het Centraal Station, uitgang “Centrum”. Ideaal dus als u met het openbaar vervoer komt. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren in de garage onder het station. De ingang van de parkeergarage is gelegen aan de Colvenierstraat. De locatie beschikt over speciale kortingskaarten. U kunt deze kaarten kopen bij de gastvrouwen Betty en Ingrid.

Zowel vanuit de stationshal als vanuit de parkeergarage steekt u het Stationsplein en de rotonde met de drakenfontein over. Ga dan meteen linksaf de Koninginnenlaan op. De Zandkamer is na 100 meter aan de rechterkant op nummer 3. Meer informatie over deze locatie vindt u op: www.dezandkamer.nl.

MeetINoffice, Woerden (nabij Utrecht)
Polanerbaan 13H
3447 GN WOERDEN
Bereikbaarheid MeetINoffice

Deze locatie ligt centraal in het land nabij de A12. Dit is de snelweg van Utrecht richting Den Haag. De slagboom gaat automatisch open bij aankomst. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid: aan de voorzijde en kleine auto’s kunnen ook nog aan de achterzijde van het gebouw parkeren. Bij vertrek heeft u een muntje nodig. Deze liggen op de balie bij de receptie. Het NS-station Woerden is op redelijke loopafstand. Neem de uitgang “Zuidzijde”.

U gaat de locatie binnen via de deur met het bordje 13H. Meer informatie over deze locatie vindt u op: www.meetinoffice.nl.

ITPH Facility Center, Zwolle
Groote Voort 291
8041 BL ZWOLLE
Bereikbaarheid ITPH Facility Services

Deze locatie is pal aan de A28 ter hoogte van afslag 18 Zwolle-Zuid. U kunt tegen betaling parkeren in de parkeerkelder. Deze is bereikbaar vanaf de Grote Voort. U rijdt tussen de gebouwen van ABN AMRO en ENGIE door en dan gaat u vervolgens rechts af. U meldt bij de intercom dat u voor ITPH Facility Centers komt. U kunt alleen contant het parkeergeld voldoen. U kunt ook gratis parkeren rondom het gebouw, voor of achter de woonboulevard en verderop in de straat Grote Voort.

De looptijd vanaf het intercitystation Zwolle bedraagt ongeveer 15 minuten. Verschillende bussen rijden vanaf het station richting de locatie en stoppen bijna voor de deur. Meer informatie over deze locatie kunt u vinden op: www.itph-facilitycenters.nl.

Rieel-kantoor, 's-Hertogenbosch
Aartshertogenlaan 87
5212 CC 's-HERTOGENBOSCH
Bereikbaarheid Rieel-kantoor

Ons eigen Rieel-kantoor stellen we beschikbaar voor kleinere groepen, daarom kunnen alle trainingen doorgaan. Deze locatie is net buiten het centrum van ’s-Hertogenbosch. Als u met de auto komt, dan kunt u gratis parkeren aan de overzijde van de weg ter hoogte van huisnummer 108. U steekt dan over bij de verkeerslichten en gaat rechtsaf. De ingang van Rieel is via de linkerdeur in de eerste portiek.

Vanaf het Centraal Station is het ongeveer 15 minuten lopen. U kunt ook de bus nemen. De lijnen 7, 90, 165 en 166 stoppen bij de halte Orthen. Vanaf de bushalte steekt u de weg over bij de verkeerslichten links en loopt u langs de benzinepomp de Aartshertogenlaan in. De ingang van Rieel is na 400 meter aan de rechterkant in de laatste portiek van het tweede gebouw.

Kaart wordt geladen...