Maatwerktrainingen voor secretaresses

Rieel verzorgt maatwerktrainingen voor groepen en voor individuele secretaresses binnen uw organisatie. Wij stemmen de training af op de wensen van de deelnemende secretaresses en hun leidinggevenden. Neem contact op over uw wensen en onze mogelijkheden.

Met de gegevens uit de onafhankelijke Secretaressetest.nl van Rieel kunt u een beter besluit nemen over de scholing. U kunt uit ons brede aanbod de trainingsonderwerpen kiezen en per onderwerp aangeven welke mate van verdieping u wenst. De trainers van Rieel zijn specialisten in het secretaressevak.

Vakgebieden maatwerktrainingen

In onze maatwerktrainingen kunnen de deelnemers hun kennis en vaardigheden aanscherpen in diverse vakgebieden op het door u gewenste opleidingsniveau.

Nederlandse taal

Correspondentie
Professioneel formuleren
Redigeren van teksten
Spelling 2005/2015
Taalvaardigheid

Communicatie

Beoordelingsgesprekken
Gesprekstechnieken
Leiden van het werkoverleg
Presentaties houden
Vergaderingen voorzitten

Secretaressepraktijk

Agendabeheer
Archiveren
Debiteurenbeheer
Methodisch notuleren
Vergadertechnieken

Computervaardigheden

Slim werken met Outlook
Internetvaardigheden
MS Office 2010/2013/2016
Notuleren met een laptop
Social Media: zakelijk gebruik

Persoonlijke effectiviteit

Assertiviteit
Manage je manager
Persoonlijk ontwikkelingsplan
Timemanagement
Werken in een duobaan

Management

Basiskennis management
Facilitair management
Financieel inzicht
Leidinggeven
Projectmanagement

Groepstrainingen bij Rieel

Tijdens onze secretaressetrainingen voor groepen wisselen wij theorie en oefeningen in een prettig tempo af. Wij schenken veel persoonlijke aandacht aan elke secretaresse. Daarom hebben de groepen maximaal twaalf deelnemers en voor Office-trainingen geldt een maximum van acht deelnemers. Als bewijs van deelname ontvangt iedere secretaresse een certificaat. Dit geldt natuurlijk ook voor onze groepstrainingen met een open inschrijving.

Liever een andere oplossing?

Naast maatwerktrainingen voor uw secretaresses verzorgt Rieel ook groepstrainingen met een open inschrijving. We pakken specifieke individuele vragen op via een individuele maatwerktraining of persoonlijke begeleiding op de werkplek.

Schrijf nu in!